Hamlet Strašni Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Jebote koji sam moron. Ladno sam mislio da ti drvo treba da nabijas hranu na njega dok se dimi. Nije mi ni palo na pamet da ti treba da proizvodis dim
Кристофер Лумумбо Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 gde da nadjem sir za raklet ili fondue?
pacey defender Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 (edited) kako najjednostavnije doci do sitne parcadi razlicitog kvalitetnog sirovog drveta (treba mi za dimljenje hrane)Čuo sam trač da propisi i inspekcije u nekim državama insistiraju da drvo za dimljenje bude cepano sikirom a ne sečeno motorkom, jerbo na drvetu tako ne ostaju tragovi ulja. Bez zajebancije. Edited December 3, 2010 by pacey defender
расејан Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 kako najjednostavnije doci do sitne parcadi razlicitog kvalitetnog sirovog drveta (treba mi za dimljenje hrane)У најближу стругару или столарску радионицу са врећом, па да ти напуне шушком. Мада, не верујем да и они троше много различитих врста.
Timmy Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Jebote koji sam moron. Ladno sam mislio da ti drvo treba da nabijas hranu na njega dok se dimi. Nije mi ni palo na pamet da ti treba da proizvodis dim +1
halloween Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Koji je đavo ušao u Vasudevu, prvo ovčiji želudac, sad drvo za sušaru. Šta je sledeće? Sadnice lešnika oplemenjene micelijumom tartufa koje bi zasadio ispred zgrade?
Frank Pembleton Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Čuo sam trač da propisi i inspekcije u nekim državama insistiraju da drvo za dimljenje bude cepano sikirom a ne sečeno motorkom, jerbo na drvetu tako ne ostaju tragovi ulja. Bez zajebancije.Pazi nagledao sam se mnogo tih propisa za razne preradjevine u mesnoj industriji i ima tu svega ali nije da je to bez vraga...
Аврам Гојић Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 (edited) Ima logike, ali riziikovacu malo motornog ulja. Stvar je jako prosta, moze se malo dimiti i u kucnim uslovima ako znas sta radis i imas adekvatne izvore toplote / adekvatnu ventilaciju. Kazu, na primer, da dobar paradajz, kada se blago prosusi i nadimi, ima neverovatan ukus.(Halloween, dozvoli mi da te obavestim da si blago vidovita. Tazbina mi je pre desetak dana uradila bas to, posadila u zavicaju par stotina sadnica lesnika. Mislim da su bez micelijuma tartufa) Edited December 5, 2010 by vasudeva418
kapetanm Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Obiđi malo po pijacama gde prodaju drva oni s kamionima. Ponesi metlu i kesu i ostruži šta imaju, biće dovoljno. Ili ih pitaj gde voze pa trči za njima
Kelt Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Stvar je jako prosta, moze se malo dimiti i u kucnim uslovima ako znas sta radis i imas adekvatne izvore toplote / adekvatnu ventilaciju. Kazu, na primer, da dobar paradajz, kada se blago prosusi i nadimi, ima neverovatan ukus.pogledaj ovako neki projekat.
halloween Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Halloween, dozvoli mi da te obavestim da si blago vidovita. Glancam nokte i zviždućem.
notenoughreasonsforclaire Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Da li se negde u Beogradu mogu naći šalovi, na primer "Atletiko Madrida" i "Ajaksa"?
nisam ja Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 kadrovi minhena. znamenitosti i industrija. video.
Willow Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Ima li neko ideju gde u Bg kupiti kompas? Nisam ih viđao po kineskim radnjama, a treba mi da nešto ustanovim. Naime, ortak tvrdi da je SEVER ono kad stojiš na raskrsnici Kajmakčalanske i Bregalničke, licem okrenut prema Bulevaru; a ja tvrdim da je to ISTOK. I sada mi treba kompas da presudi ko je u pravu.
Recommended Posts