Jump to content
IGNORED

gde da nadjem? kako se zove?

MaryPoppins

Recommended Posts

Posted
Imam par gnusnih pitanja.Meni bi u stvari trebao ovčji želudac, ali sumnjam da to ima negde.
si probao ovde?samoposluga
Posted

pitaj u dzamiji - ako te uopste puste takvog unutra:)

Posted

e, vaso, ja sad znam gde da te uputim u NSu i ZRu na mesta u kojima mozes da kupis sve od pobrojanog, jer ja to kupujem o organizovanim svinjocidima s jeseniprobaj da izguglujes Alimenta DOO i Sun trade DOO, oni su uvoznici, pa mogu da te upute

Posted

Treba da rastvorim 10 grama nekog praha u caju . Dajte neku ideju kako da znam koliko je 10g bez vagice...

Posted
ovo nije lose imati u bookmarks (ako je zaista tacno) > http://www.jsward.co...onversion.shtml
Само да додам да је америчка чајна кашичица већа од наше кафене. Одокативно 50%, нисам мерио.
Posted (edited)

emergency: gde se može kupiti lek malarone (tablete protiv malarije, proizvodjač: gsk - glaxosmithkline) u bgd i šire? nije kod nas registrovan, ali znam da ima apoteka koje prodaju te neregistrovane lekove.

Edited by Lucia
Posted

da li postoji u Beogradu i kako funcionishe sluzba za ciklonizaciju?ono kao,postoji leglo komaraca u podrumu zgrade i smetaju stanarima iz prizemlja pa ta neka javna gradska sluzba koju bi stanari iz prizemlja mogli da zovu,a vec ih placaju preko informatike pa da ovi dodju i poubijaju gamad..

Posted

ima Zavod za deratizaciju, dezinsekciju, dezinfekciju i još nešto na "d", licenced to kill

Posted (edited)

ma znam da ima..misim mora da imanego dal shljaka?u Novom sadu shljakaimam neke ultraparanoichne ,,beogradjane,, koje bih da opasuljim da postoji i neka sluzba drzavna koja sluzi naroduiliti da ih razuverim u njihovoj paranoji da nece svaka sluzba drzavna da ti uzme pare,uhapsi,kazni itakoto..zivot ih nauchio shtacesh...pa da prvo pitam jel to radi,da ih ne poshaljem sluzbi drzavnoj a tamo da ih sachekaju iz coshka

Edited by ivy
Posted

gde ima kvalitetnih panic ili kako se već zovu lampi?Malopre mi nestala struja i smučile mi se više sveće i bauljanje po mraku. U Srbiji izgleda nikad nećemo da se otresemo restrikcija i nestanaka napona.

Posted (edited)
gde ima kvalitetnih panic ili kako se već zovu lampi?Malopre mi nestala struja i smučile mi se više sveće i bauljanje po mraku. U Srbiji izgleda nikad nećemo da se otresemo restrikcija i nestanaka napona.
Mislim da sam video u metrou u Subotici fensi paniku sa LED tehnologijom. Inače ima ih u radnjama sa materijalom za elektroinstalacije. Za kvalitet ne znam ali mislim je van poznatih brendova, koji su dosta skuplji, to manje-više isto. Gledaj da bude priključena na istu fazu kao svetlo ako hoćeš da dobiješ automatsko uključenje u slučaju ispada samo jedne faze. Edited by eoten
Posted

moja greška, nisam mislio na automatsko svetlo, nego onu prenosivu lampu koja se puni