Jump to content
IGNORED

gde da nadjem? kako se zove?

MaryPoppins

Recommended Posts

Posted
bio i ja bas tu. video 1 gospodju u Alpha jakni i martinkama, kupuje nove magnumke djetetu :huh:
sto se nisi javio? nisi smeo, a :wicked: poz
Posted (edited)

Gdje se mogu naci platnene kese za usisivac?  

Edited by nautilus
Posted

gde da nadjem usb hubove poput ovih jeftinijih lacieva ili nеčeg ovakvog?dakle, bitna mi je i gotivnost i estetika, ne samo portovi.mislio sam da ih ima u supermarketu ali tamo je mrsav izbor.hvala

Posted
BUMP!!!:unsure:
si nasao miska nedje? ako jesi i ako je dostupno plebsu, pliiiszszsz, podeli sa zainteresovanima...
Posted

Ima li negde (=u Novom Sadu ili Beogradu) lepka za slagalice ("puzzle conserver"), recimo kao što je ovaj?

Posted (edited)

Nisam znao ni da to postoji :D

Edited by Buck Naked
Posted

Neg' šta nego da postoji. Btw - naš'o (u Novom Sadu,) u"Alf"-u, na početku Bulevara.

Posted
si nasao miska nedje? ako jesi i ako je dostupno plebsu, pliiiszszsz, podeli sa zainteresovanima...
Mrka kapa. Za sada. Zvao sam i čoveka koji mi je to srezao pre par godina ali ni on ne zna gde mu je. :isuse: Ali čim nađem kačim na rapidshare ili već negde.
Posted (edited)
Hlorheksidin glukonat na veliko?
Što? Udarila parodontopatija na tvoje krdo slonova?Proveri kod njih, ako ga nemaju na prodaju znam da ga koriste u svojoj proizvodnji, pa te možda mogu uputiti na svog dobavljača. Edited by dig_chohano
Posted (edited)

Imam par gnusnih pitanja.Gde mogu da kupim loj?Može li se jagnjeća skrama kupiti zasebno?Meni bi u stvari trebao ovčji želudac, ali sumnjam da to ima negde.A gde se kupuje ono za punjenje kobasica? Ja u stvari hoću da naučim da pravim haggis, a čitam da se komercijalni haggis ne pakuje u želudac nego u, jebote kako se to kaže, opnu za kobasice. Kako se to zove uopšte?

Edited by vasudeva418
Posted (edited)
Meni bi u stvari trebao ovčji želudac, ali sumnjam da to ima negde.
Sve što tražiš je omiljena 'rana za naše mačke na selu.EDIT:Crevo za kobaje. Edited by halloween
Posted (edited)
Sve što tražiš je omiljena 'rana za naše mačke na selu.Je l' to pravis haggis?
Da, fala :) crevo, to. Disleksija udara. Edited by vasudeva418
Posted

Ne znam baš da li će biti klanja ovaca, ali jaganjaca hoće. Javiću ti kad se to dogodi, ako se u međuvremenu ne snađeš i ne mine te želja za tim, tim... specijalitetima.

Posted
Ne znam baš da li će biti klanja ovaca, ali jaganjaca hoće. Javiću ti kad se to dogodi, ako se u međuvremenu ne snađeš i ne mine te želja za tim, tim... specijalitetima.
Neće me minuti želja! Znači od tebe obećanje za te....te...specijalitete kada dođe vreme, a u međuvremenu ću obilaziti mesare i moljakati za otpatke, eksperimentisaću sa onim što mi daju.
Posted
Imam par gnusnih pitanja.Gde mogu da kupim loj?Može li se jagnjeća skrama kupiti zasebno?Meni bi u stvari trebao ovčji želudac, ali sumnjam da to ima negde.A gde se kupuje ono za punjenje kobasica? Ja u stvari hoću da naučim da pravim haggis, a čitam da se komercijalni haggis ne pakuje u želudac nego u, jebote kako se to kaže, opnu za kobasice. Kako se to zove uopšte?
tesko da prodaju na komad, ali mozda se usunjas u fabriku ... http://www.koteks-viscofan.com/onama.htm