Аврам Гојић Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 gde ima da se kupe obicne 3D naocare (nikakva polarizacijska sranja, nego crveni i plavi filter)
Tosha2EE Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 gde ima da se kupe obicne 3D naocare (nikakva polarizacijska sranja, nego crveni i plavi filter)ja, svojevremeno, otisao u prodavnicu dvd filmova i trazio bilo koji 3d film. na kraju zavrsio sa decom spijunima 3d, al' sam bar dosao do naocara!
le petit nicolas Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 gde se moze kupiti onaj crveni nozic sto se rasklapa u sto nekih seciva i bociva?poz
kapetanm Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 vidjao sam to X puta kod jednog lika na pocetku Kalemegdana (tamo gde babe prodaju sustikle), prodavao je i petokrake i drugu socijalisticku parafernaliju. Lepo je vreme ovih dana, moguce je da je tamo.Iskreno, ja bih to primio na poklon
Аврам Гојић Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 gde se moze kupiti onaj crveni nozic sto se rasklapa u sto nekih seciva i bociva?pozti oces Victorinox ili Wenger svajcarski noz. ima, na primer, u TC Usce radnja koja ima te dzidza bidze.
le petit nicolas Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 (edited) ti oces Victorinox ili Wenger svajcarski noz. ima, na primer, u TC Usce radnja koja ima te dzidza bidze. posto sam nbgd challenged, treba mi nesto s ove strane reke. ako ima.pozneko mi je pomenuo radnju u prizrenskoj, ali ne znam ni kako se zove, ni u kom delu :( Edited November 11, 2010 by le petit nicolas
gospa buba Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 (edited) ti oces Victorinox ili Wenger svajcarski noz. ima, na primer, u TC Usce radnja koja ima te dzidza bidze.novi merkator, negde oko polovine, gde ima ono izmedju, odma preko puta peshkira i bademantila.(zverski dobro objashnjavam! :D) Edited November 11, 2010 by thermal bug
Ryan Franco Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 (edited) posto sam nbgd challenged, treba mi nesto s ove strane reke. ako ima.pozneko mi je pomenuo radnju u prizrenskoj, ali ne znam ni kako se zove, ni u kom delu :(ja sam svojevremeno kupio jedan u bandfuru ex snajperu u masarikovoj, preko puta beogradjanke (uđeš u onaj pasaž kod parkinga)a imaš možda i u prizrenskoj kad kreneš od zelenjaka ka moskvi, sa desne strane. pored skejt šopa. Edited November 11, 2010 by McCabe
Ryan Franco Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 (edited) wtf, duplo Edited November 11, 2010 by McCabe
nbg4ever Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Hmm, pre x godina su u izlogu jedne radnje kada se krene iz Makedonske ka Trgu republike (malo pre staklenca) stalno bili izlozeni Swiss Army nozevi (i satovi i jos neke sitnice). Ne znam da li toga jos ima. Jel Europen i dalje uvoznik?
le petit nicolas Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 (edited) sta vi svasta znate bas vam hvala . i u majorovo ime. naime, minor se nedavno opako naoruzao kod trecih lica, a sunce mamino izvisilo. otad mene pridavljuje.idem sad mirno da spavam. vazan dan je predamnom ^_^ .pozel sam potrefila ovog sto se klanja, da ne zabasam u fuzbalski atar :unsure:edit svih edita: pa danas sam bila u staklencu, i u army shopu! de se ne setih te s ulazom iz makedonske! Edited November 11, 2010 by le petit nicolas
Ryan Franco Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 pa trebalo je žutog ako si baš zahvalna ali ajde sad...
le petit nicolas Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 uzmi ovog, i ceni. zahvalnost se danas retko srece -_- logika: ako dodam i drugog, garant gresim. ovako su mi sanse recycle binovske :P poz
Аврам Гојић Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 edit svih edita: pa danas sam bila u staklencu, i u army shopu! de se ne setih te s ulazom iz makedonske!bio i ja bas tu. video 1 gospodju u Alpha jakni i martinkama, kupuje nove magnumke djetetu
ajgor Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 bio i ja bas tu. video 1 gospodju u Alpha jakni i martinkama, kupuje nove magnumke djetetu Valja overiti i Europen na Obilićevom vencu, malo pre ulaza u City passage. U izlogu su pretežno satovi, ali ima i Piatnikovih igraćih karata i Victorinoxa.
Recommended Posts