Ryan Franco Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 @čajdžijeradi li vam "apropo" posao? ili je to isti asortiman kao i u KČ?znam da im mate valja i da ga valjaju.
Buck Naked Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 (edited) Hvala Luciji i ajgoru i ostalima. Prva sledeća poseta. Nikada nisam probao mate (to nije čaj, jel?), a hvalite? I naravno da su i dobri kompleti za čaj stvar koja dodaje na užitku, ma koliko snoberajski delovalo. Rooibos ne volim. A najviše me raduje što imaju Darjeeling FTGFOP (znate tu foru? da akronim zapravo znači "Far Too Good For Ordinary People" :D ). Yippie!Nego, ima li topik posvećen čaju i čajoljupcima? Sudeći po ljudstvu i reakcijama, bilo bi materijala. Mene sramota da među prijateljima pričam o tome jer samom sebi ličim na nekog snoba koji raspravlja o "esenciji vanile" u šardoneu iz 1978. A priča o čaju i njegovim karakteristikama i sofistikacijama je zapravo još gora od toga.. Edited November 9, 2010 by Buck Naked
nada Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 u Višnjićevoj pored pekare Suncokret (mislim da je broj 4)
Hamlet Strašni Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 gde popravljaju kišobrane?kakav to kišobran imaš, kada ga vredi popravljati? Kladim se da ima mač u dršci...
Kelt Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 (edited) u Višnjićevoj pored pekare Suncokret (mislim da je broj 4)osim te :D kakav to kišobran imaš, kada ga vredi popravljati? Kladim se da ima mač u dršci...ima antenu za wireless, pomaže mi u kriznim trenucima Edited November 9, 2010 by Kelt
halloween Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 (edited) gde popravljaju kišobrane?Osim u Višnjićevoj, ima i u Resavskoj br.34, u butiku Jazz. U izlogu je odeća i razni kišobrani, dobrog kvaliteta oko 3000-4000 dinara. Oni su prvenstveno prodavnica, ali je vlasnik prihvatao i popravku kišobrana. Valjda se nekada samo time i bavio, ali mu se više nije isplatilo pa popravke radi usput. Edited November 9, 2010 by halloween
sherman Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Halloween da li postoji nesto sto ti ne znas?
Sam Spade Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Ne zna gde da kupim odelo, na to nije odgovorila.
Ryan Franco Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Imam ja jedno sa velike mature. Tvoje je za 150 evara.
Hamlet Strašni Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Probaj u brankodeksu u Kralja Petra. Ja bih pogledao i u Marksu i Spenseru...
sherman Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 pravilno procenjuje da ti je to apsolutno nepametna ideja
Sam Spade Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 pravilno procenjuje da ti je to apsolutno nepametna idejaNepametno da kupim odelo ili nepametno da pitam na forumu zbog šaljivdžija?@Dušan: cene?
Hamlet Strašni Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 (edited) Brankodeks je domaci i cesto su popusti, trebalo bi da nadjes u onom cenovnom rangu o kome si govorio-M&S su moj favorit, jer volim da se oblacim kao deda na poslu + imaju i velike brojeve. Malo su skuplji ali ima svasta da se nadje. Moj ti je predlog kombinacija sako + pantalone pre nego odelo. Lakse ces da kombinujes ako moras da pocnes tako da se oblacis za posao pa budes nabavljao jos stvariedit: sada sam ti video prvi post, znaci nije za pos‚odrugi edit Koji sam glupak. Nije brankodeks, nego prvi maj pirot, sada se drugacije nesto zove, radnja je u kralja petra 26 Edited November 9, 2010 by dusan1975
Recommended Posts