ivy Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 hvala tiima toga nekoliko u Beogradu ali nema ni jedan u NSu
Lezilebovich Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 edit:nisam videla vasin post...kako to mislish bice reciklirano za dva sata?imam 30tak gajbi toga,pa to je 1 gomilane znam za vas u NS, ali mi u BG imamo čitavu armiju ljudi koji se bave skupljanjem sekundarnih sirovina. Neki imaju bicikle, neki sami vuku kolica, neki su kolima ili na konjima/traktorima.
Аврам Гојић Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 (edited) edit:nisam videla vasin post...kako to mislish bice reciklirano za dva sata?imam 30tak gajbi toga,pa to je 1 gomilamislim da ce doci sakupljaci sekundarnih sirovina i veselo odneti u roku od dva sata sluzbenim vozilomtebi to resava problem, a njima donosi novac, svima dobro Edited October 27, 2010 by vasudeva418
Lucia Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Zelene čajeve? Naravno ne noname trunje u filter vrećicama nego one prave, u listićima i cvetićima, zvučnih imena, firmirane Kuća čaja je izgleda potpuno propala, ostao nam samo Apropo a tamo od čistih zelenih čajeva samo bancha, sencha (noname) i long jing! A ja navučena na mirise i ukuse iz zlatnog doba Kuće čaja, potrošila poslednje zalihe u nadi da će KČ oživeti! Čak sam pre par sedmica u Francuskoj samo njuškala po čajdžinicama - bi lo chun mi bio na dohvat ruke a ja ga ležerno ostavila za "kasnije", kao da stalno živim u tom obilju a ne u ovoj pustinji. Ali nada umire poslednja, sad imam čak dve:- da se negde još mogu naći zatureni čajevi KČ- da se negde pojavila nova firma za prodaju čajevaTo "negde" zamišljam u rasponu od zabačenih prodavničica do velikih tržnih centara, na koje će mi ukazati prstom neko sa PPP :) Now drinking: nettle tea
ivy Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 mislim da ce doci sakupljaci sekundarnih sirovina i veselo odneti u roku od dva sata sluzbenim vozilomtebi to resava problem, a njima donosi novac, svima dobroto nema u mom seluali ako imash neki broj telefona da ih zovem da dodju po to sve
halloween Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 - da se negde još mogu naći zatureni čajevi KČ- da se negde pojavila nova firma za prodaju čajevaImale su u velikim Maksijima da se kupe. Sigurno je da ih ima još uvek, slabo im je išla prodaja zbog cene (pretpostavljam da oni koji piju takav čaj su išli direktno u Mileševsku). Ne znam da li sam videla baš zeleni, pre će biti mešavine, ali sigurno je iz KČ.
Lucia Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Imale su u velikim Maksijima da se kupe. Sigurno je da ih ima još uvek, slabo im je išla prodaja zbog cene (pretpostavljam da oni koji piju takav čaj su išli direktno u Mileševsku). Ne znam da li sam videla baš zeleni, pre će biti mešavine, ali sigurno je iz KČ.Taj Maxi ih je i oterao u propast, koliko se sećam. Ali nema ni tamo, bar u par većih u centru koji su mi usput. U Vero Ziri videla sam samo par njihovih voćnih mešavina tipa "čaj za ljubavnike". Toliko sam sama istražila. Možda ima u drugim Vero, Idea, Maxi hipermarketima - a možda se pojave neki novi uvoznici da popune prostor, iako mnogo mi žao za KČ. Hvala Halloween i srećan ti praznik! :) Neću biti za vikend ovde, uspešan trick-or-treating!
gospa buba Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Taj Maxi ih je i oterao u propast, koliko se sećam. Ali nema ni tamo, bar u par većih u centru koji su mi usput. U Vero Ziri videla sam samo par njihovih voćnih mešavina tipa "čaj za ljubavnike". Toliko sam sama istražila. Možda ima u drugim Vero, Idea, Maxi hipermarketima - a možda se pojave neki novi uvoznici da popune prostor, iako mnogo mi žao za KČ. bilo je u lilijima, tih chajeva, ne znam dal josh ima...nego drugo: treba mi radnja sa lusterima, mnoooogo lustera, sa prave strane, znach s nashe strane. dosad sam uradila novi merkator i jednu veliku radnju u blokovima, naravno ne nashla nishta (nije sto nema, neg sto su zahtevi specifichni!) i gde josh da trazi gospoja luster svog zivota?
Lezilebovich Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 bilo je u lilijima, tih chajeva, ne znam dal josh ima...nego drugo: treba mi radnja sa lusterima, mnoooogo lustera, sa prave strane, znach s nashe strane. dosad sam uradila novi merkator i jednu veliku radnju u blokovima, naravno ne nashla nishta (nije sto nema, neg sto su zahtevi specifichni!) i gde josh da trazi gospoja luster svog zivota?Jel to ona radnja pored Neptuna u onoj zeleno-beloj zgradi ? mislim da ima neka radnja pored auto puta (u smeru ka NBG-u) tamo kod Dusanovca ...
Аврам Гојић Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 (edited) - da se negde još mogu naći zatureni čajevi KČVeroThermal: imas veliku lusterdzinicu u Dimitrija Tucovica odma kod Vera, mozete i da se nadjete vas dve pa da idete posle u neko zezanje Edited October 29, 2010 by vasudeva418
расејан Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Да Зрењанин још има фабрику шешира, не бих питао, али... где се сад купују шешири? Нарочито већи бројеви. Не бих сад да :Д:ишем, али по последњем мерењу, 62 (стара кројачка пантљика, вероватно мало истегљена).
Lucia Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 taj vero zira ima samo čaj za ljubavnike a to mi ne treba. mislim taj čaj. a ta lusterdžinica pored jeste puna ali nekako kičerski.
Аврам Гојић Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 pa dobro, mozete uvek da odete u zezanje bez sopinga(shimpr mod off)
gospa buba Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 (edited) ama ja pitam za pravu stranu, ne za kod vas! ne mogu da planinarim po lustere, neam kad ^_^(jeste, ova u bloku je kod neptuna, pitao neko. ima 1 sila skalamerija, al jok za nas :() Edited October 29, 2010 by thermal bug
luba Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Thermal: imas veliku lusterdzinicu u Dimitrija Tucovica odma kod Vera, mozete i da se nadjete vas dve pa da idete posle u neko zezanjejel to isto novolux, ne mogu sad da se setim.taj novolux ima sve i svasta, cak i crne cetke za klonju, ali su cene ihahaj. ja se primila na ovaj crni kocka luster, otprilike pola prosecne srpske plate.termal, imas u merkuru neke relativno neutralne lustere, nisu dramaticno skupi. nisam bila u kiki nikad, ali znam da su nam na poslu kupili neke fensismensi neonke za male pare.meni treba nesto sto bi moglo da zameni one starinske metalne stalke za cvece, da moze da stane nekoliko saksija. ko neki veliki civiluk, ali da ima postolja za saksije. pitala limara ispod djerma, reko mi da spremim dvesta jura. aha.
Recommended Posts