Aće Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 de u ns ima jevtin korbač, da ne kažem bič? promptno!!bače?zmaj jovina 23, u pasazu ;)
Behemoth Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Drzac za noge ispod stola...nesto ovako npr.Ima li toga negde po BGu i ako ima zna li neko cene? Ja gledao po ovim mega marketima i nisam uspeo da nadjem...treba mi za kancelariju otpadose mi noge od ovolikog sedenja :)
decak Kejt Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 gde se kupuju banini i jel' opet prave tamne vragolane?
Malkmus Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 (edited) gde se kupuju banini i jel' opet prave tamne vragolane?eno na what's upu. Edited October 19, 2010 by Malkmus
MayDay Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Stradivarius, mislimAko to nema, pogledaj ovde: http://www.stringsmagazine.com/issues/strings92/coverstory.shtml samo da prijavim da sam nasla ulicu koja je meka i medina za instrumente i propratnu opremu.rue de rome u sedamnaestom arondismanu. i'm impressed!
gospa buba Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Drzac za noge ispod stola...nesto ovako npr.Ima li toga negde po BGu i ako ima zna li neko cene? Ja gledao po ovim mega marketima i nisam uspeo da nadjem...treba mi za kancelariju otpadose mi noge od ovolikog sedenja :)meni stari otac pravio drvene stolichice za noge, isto tako kose, josh pre 10 godina, ne znala da to postoji u komercijalnom obliku :o
le petit nicolas Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 (edited) na putu kroz institucije negde zagubila taj gadget, isto bio hand made :( .sad odmaram noge na stiroporskom umetku (valjda od nekog racunarskog kucista, ono sto tave ta trane, da se ne olupa u putu). visina i sirina - pravi. i ne skripi pri vrpoljenju. ^_^ poz Edited October 21, 2010 by le petit nicolas
gospa buba Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 na putu kroz institucije negde zagubila taj gadget, isto bio hand made :( .sad odmaram noge na stiroporskom umetku (valjda od nekog racunarskog kucista, ono sto tave ta trane, da se ne olupa u putu). visina i sirina - pravi. i ne skripi pri vrpoljenju. ^_^ pozeto vidish. mi mislile da mi izmislile :D
luba Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Drzac za noge ispod stola...nesto ovako npr.Ima li toga negde po BGu i ako ima zna li neko cene? Ja gledao po ovim mega marketima i nisam uspeo da nadjem...treba mi za kancelariju otpadose mi noge od ovolikog sedenja :)nije takvo, nego frizerski "stalak za noge" i vrsi posao. ima kod ovih. nesto smesno kosta, tipa hiljadu dinara.
Lucia Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 (edited) Drzac za noge ispod stola...nesto ovako npr.Ima li toga negde po BGu i ako ima zna li neko cene? Ja gledao po ovim mega marketima i nisam uspeo da nadjem...treba mi za kancelariju otpadose mi noge od ovolikog sedenja :)Klackam noge na nečem sličnom već pet godina. Šef kaže da je to kupio kad i stolice, upravo mi je dao katalog iz koga je naručio. Ima estetski različitih modela, zovu se "postolje za noge". Bolji su od frizerskih koji su fiksni, a ovde lepo klackaš stopala :)Na katalogu su kontakt podaci sledeći:telefon: 014 248 438fax: 014 248 838e-mail: [email protected] se da i posle 5+ godina postoje i imaju ovo u ponudi.edit:Postoje bar na Internetu i imaju isto u online katalogu:Postolja za nogeMoja klackalica je ova pod G. Edited October 22, 2010 by Lucia
расејан Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Сијалице на ледовке, и да нису жуте. Дозлопиздело ми жуто још из давних прадавних времена кад је Крка још пишкио у прашину, жаруља још и греје... Ове савијаче садрже живу, ко зна шта зраче (килав је тај трафо што стане у грло)... елем светлеће диоде имају тако лепо млечнобело-плавкастобуљичасту боју, да сам закључио да ми то треба. Ем још и штеде онолико, ваљда 20 пута мањеИма ли то негде, или да почнем да размишљам о производњи ?
Kelt Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 ima da se kupi u Bg po raznim marketima tipa Merkator, Merkur i sličnih, ali daju prilično bedno svetlo. Proizvođač General Electric
расејан Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 ima da se kupi u Bg po raznim marketima tipa Merkator, Merkur i sličnih, ali daju prilično bedno svetlo. Proizvođač General Electric Дакле кинеско ђубре са жутим филтером. Грррр.Моја омиљена забава у Волмарту, док госпоја пребира по јардажнојрж роби, је била да питам неког доконог волмарџију да ли имају такве светиљке али да нису жуте. Једном је било тако досадно да је поотварао све кутије, и пајз стварно све имају жути филтер.Има ли можда у Сегедину? Треба ми изговор да одем мало :).
Recommended Posts