Mp40 Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Drugovi i drugarice antifasisti,Pomozite borbi. Ako neko ume da radi subtitles i ima iskustva u tome, nek mi se cim prije javi na PM da mu uvalim da uradi SRB titlove za . Film traje 68minFilm je francuski ali imam odlicne ENG titlove pa se sa njih moze raditi. Ja zaista ne umem niti znam nekog ko ume. Treba nam to do 1. Nov.Hvala.
nbg4ever Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Ako govoris o obicnim sub/srt titlovima, mozes da ih otvoris u Subtitle Workshopu, ctrl+U (translation mode) i kucas sam
Mp40 Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 glup sam ja a i ne mogu da stignem. Da umem i imam kad, ne bih isko pomoca medj ovom liberalstinom... Liberalstino, pomoste!
nbg4ever Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 glup sam ja a i ne mogu da stignem. Da umem i imam kad, ne bih isko pomoca medj ovom liberalstinom... Liberalstino, pomoste!Pa posalji ondak, mogu da pokusam.Ne obecavam nista, davno sam se zadnji put zezao sa tim :P
belch Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 ako nisi našao nekoga, mogu ja sa engleskog, ja to znam plus imam vremena
le petit nicolas Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 do kada radi postanska stedionica subotom? klikpoz
Alphons Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Gde se vadi uverenje o neosudjivanju/nekažnjavanju (ako je to uopšte isi papir ) ? Znam da može u MUPu, a danas mi rekli da može i u Trgovinskom sudu, pa me zanima da li se te dve lokacije razlikuju po nečemu ? (osim što jedna radi, a druga ne :D )
pp34 Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 kako da najbrze i najjeftinije posaljem dokument sa jednog mesta na drugo (oba u beogradu) u jednom danu. pri tom da ne izlazim iz kuce.
LeBron Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 kako da najbrze i najjeftinije posaljem dokument sa jednog mesta na drugo (oba u beogradu) u jednom danu. pri tom da ne izlazim iz kuce.pa zovi jednu od brojnih kurirskih sluzbi. nije skupo.
belch Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 kako da najbrze i najjeftinije posaljem dokument sa jednog mesta na drugo (oba u beogradu) u jednom danu. pri tom da ne izlazim iz kuce.fotografiši i pošalji kao attachment imejlom
yolo Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 treba da ofarbam boju vode u fontani koja se nalazi na javnom mestu. kako se to radi?
nisam ja Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 (edited) de u ns ima jevtin korbač, da ne kažem bič? promptno!!bače? Edited October 18, 2010 by nisam ja
nisam ja Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 treba da ofarbam boju vode u fontani koja se nalazi na javnom mestu. kako se to radi?jedi puno cvekle pa se išoraj.
Recommended Posts