Jump to content
IGNORED

gde da nadjem? kako se zove?


MaryPoppins

Recommended Posts

thanks! uopste nisam razmisljala o tome da je to nelegalno i sad citam da je ovde dozvoljeno da se kupi, ali ne sme da se koristi. :digova_ovca:imala sam situaciju sa manijakom pre dva vikenda i otad planiram da nosim ovaj jedan u torbi.

Link to comment

pa sta da radim s njim kad se ovde koriscenje 'aerosol a base de poivre' na zivom coveku tretira kao napad smrtonosnim oruzjem. boze dragi, sme da se koristi za kuvanje, ali ne sme u samoodbrani. :(

Link to comment

ovo ko da ne moze biti istina, ali mene je pre sat vremena opet napao manijak. a do pre dve nedelje nije niko nikad!! bila sam kod drugarice na place st georges koji je mnogo fin kraj, ne kao moj. i sad neki radovi oko tog spomenika na sredini, pa sve one plehane ograde tacno kod ulaza u metro stanice okruzile te radove i ja krenula da silazim u jedan manji ulaz, a nesto zive duse unutra i cujem da neko hoda iza. kad odjednom ja osetim nesto pod suknjom i okrenem se kad ono neki krupni crnac (nebitno osim sto je ogroman) sa kacketom drzi telefon. kao da slika pod suknjom. i ja se prepadnem jer drzim i novcanik i telefon u rukama i kazem da cu da zovem policiju, a on mene zgrabio za ruku. ja pocela da vristim i da dozivam pomoc i onda me on pustio i ja krenula da trcim uzbrdo. on krenuo da trci brze od mene i kao izasao iz stanice ispred i ja tu stajala i videla da je otrcao nekih 20-30 metara ulicom. ja debilka se vratila nazad kao ubrzano, ali on se strcao opet iza mene i opet me zgrabio za ruku, a drugom se uhvatio za kurac i krenuo da palaca jezikom. aaaaaa, uzas!!! opet sam vristala i drala se ko konj i ovaj glupak me opet pusti i opet smo tako istrcavali napolje, pri cemu on prvo krenuo opet krenuo nesto pod moju suknu, i ja otrcala skroz na sred ulice, a tresu mi se ruke ne mogu kod da ubodem da otkljucam telefon, a ovaj pobego uzbrdo skroz. ja nisam mogla da se pomerim nekoliko minuta na kisurini i onda sam usla na glavni ulaz u metro gde ima ljudi..onaj prethodni manijak me jurio do zgrade, do mog ulaza i u liftu sam mu pobegla. [vidosava]ja sam bre nevina! mene nijedan muskarac nije pipnuo, a oni nasli da me vataju! djubrad jedna matora!!! [/vidosava pajkovic]ovo nije zivotna opasnost, ali ja se tako grozno osecam..jojj, povraca mi se.

Link to comment

Nadji i kupi taj sprej i nosi ga upotrebi ga slobodno jer taj bolid sigurno nece otici u miliciju da te prijavi.Sent from my cigla using Tapatalk

Link to comment

Užas Pitaj za suzavac u nekom army shopu ili lovačkoj/ribolovačkoj radnji.Iako zvanično to ne smeju da drže, sasvim je moguće da ih imaju u nezvaničnoj prodaji. U najmanju ruku će te uputiti gde da kupiš.U teoriji je zabranjeno, ali u praksi je situacija drugačija. Baš sam nedavno čuo u nekoj tv emisiji kako preporučuju ženama da nose suzavac iako nije po zakonu, neće te niko kazniti zbog toga.

Edited by mr@ki
Link to comment

ma ja imam vise srece nego pameti. prvi put sto sam ja krenula da bezim tako sto sam utrcala u lift, a liftovi u francuskoj rade u 80% slucajeva. drugi put zato sto je ovaj neki slepac koji slika zenama pod suknju. da je bio neki silovatelj ili razbojnik, mogao je da me lupi jednom i dzaba meni vristanje. ovako se i on svaki put usrao da neko ne cuje ili nesto...mora da ovaj drugi tamo ordinira jer je stvarno zajebano to sto su postavili te ograde, pa nije lepo otvoren taj mali ulaz spolja...koji sam ja kurton, jbt.

Link to comment
Užas Pitaj za suzabac u nekom army shopu ili lovačkoj/ribolovačkoj radnji.Iako zvanično to ne smeju da drže, sasvim je moguće da ih imaju u nezvaničnoj prodaji. U najmanju ruku će te uputiti gde da kupiš.U teoriji je zabranjeno, ali u praksi je situacija drugačija. Baš sam nedavno čuo u nekoj tv emisiji kako preporučuju ženama da nose suzavac iako nije po zakonu, neće te niko kazniti zbog toga.
Ili tejzer, ima ih jeftinih (nekoliko desetina ojra) i mogu se naruciti preko neta.
Link to comment
Ili tejzer, ima ih jeftinih (nekoliko desetina ojra) i mogu se naruciti preko neta.
Mislim da je tejzer dosta opasniji, bolje suzavac.Ako bi recimo napadač bio srčani bolesnik, tejzerom bi ga mogla ubiti i tako sebi stvoriti još veći problem. Suzavac mu ne može ozbiljno naškoditi a tebe može spasiti.
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...