Jump to content

Featured Replies

znači, net 4Mb/s po ceni 1208+pdv....24 mesecaiptv, 12 meseci 1 din, 12 meseci regularna cena. ne postoji bolja ponuda od toga, uzimam od 1.12. čim mi istekne ovaj SBB :ph34r:još mi neko reče da taj iptv sada ide na 2 tva...zna li neko nešto o tome? jel to ulazi u ovu ponudu?

Edited by ivamehiva

tako je, ako ne varaju upravo sam izracunao, umesto za 2140 din, koliko me sada kosta samo net od 2mb, za 1430 din prve godine, i 2250 druge, imacu net od 4mb i tu televizijuiptv ide na dva tv-a, ali se nesto dodatno placa, pise ovde

SBB već odavno ima u ponudi 4Mb/s po ceni 1390 sa uračunatim pdv-om uz ugovor na 12 meseci...međutim, ta ponuda ne važi za svaki grad, a to je kod mene slučaj.što je najsmešnije, daju po raznoraznim vukojebinama gde nemaju nikakvu konkurenciju, a ovde kod mene imaju prilično jakog regionalnog kablovskog operatera i ništa :isuse: ali, srećom, u zgradi imam pristup i tom drugom operateru i naravno telekomu, tako da sam definitivno rešio da odjebem :ph34r: SBB :ph34r:

Kad se vec ovde prica o tome, kakav je utisak o televizijskom delu tog IPTV paketa ?

Kanalu treba jedno 2 sekunde da se promeni, moze na 2 tv, ako imas i drugi uredjaj koji se dodatno placa.

Ja bih odma` presao na taj iptv + internet, ali me smaraju kanali u toj osnovnoj ponudi, tj. nema istorijskih kanala, koje uz sport jedine i gledam na kablovskoj.

Zamenio sam stari Telekomov paket, onaj za 1200+pdv za isto to ali se drugačije zove i plaćam 1 dinar narednih 3 meseca, ugovor na godinu dana. Uslov izmirene obaveze, poneti ličnu kartu.
Kako to? Ja kada sam pitao da promenim, mene "oladili" u stilu "...a to važi samo za nove korinike"! Moraću ponovo da ih zovem ...
Kako to? Ja kada sam pitao da promenim, mene "oladili" u stilu "...a to važi samo za nove korinike"! Moraću ponovo da ih zovem ...
Mene odjebali, kolega pak dobio, pretio da će sve da vrati i tako. A komša uzo preko veze i kezi se, on 1 dinar plaća 4Mbit i sve kanale ja preko 3000 2Mbit i osnovni + HBO. Vraćam IPTV. Ko me jebe što sam mušterija od prvog dana i redovno izmirujem obaveze, da mogu da pređem na SBB prešao bi ali oni nemaju nameru da idu kroz moj kraj.

I ja se odjavio kod Euneta, trazio onaj migracioni kod i prelazim kod Telekoma cim se vrnem iu Svajcarske. Nisu ovi bili losi ali nemaju nikakve pogodnosti vec 3 godine i jace, koliko sam kod njih. Tv uopste ne gledam vec godinama (osim sporta, naravno) ali mozda bas zato sto nisam imao nikakvu kablovsku nego samo ove sabanske zemaljske kanale...

A jel moze taj promotivni bez IPtv-a? ZNaci samo net od 4 mb za te pare na dve godine?

A jel moze taj promotivni bez IPtv-a? ZNaci samo net od 4 mb za te pare na dve godine?
Pa nisu oni naivčine, boga ti tvoga, nisu Salvation Army. Cilj je da te navuku na ADSL (zato samo novim korisnicima) ili ADSL+ IPTV (zato samo novim, + starim korisnicima željnima jače droge). Ako odustaneš na kraju promotivnog razdoblja, naplate ti penal. The house always wins.Promotivno dakle može samo friškim đankijima.
Ja узео летос, на ваљда 1 годину. Сад треба да стигне први пун рачун.

Click4+IPTV kampanja važi i za sve stare korisnike kojima je istekla prva ugovorna obaveza. Ko neće IPTV može samo ADSL: 3 meseca za dinar na 12-mesečni ugovor, odnosno 6meseci za dinar za ugovor od 24 meseca. Ipak, u tom slučaju pretplata za pakete je onakva kakve jeste, tj nema "click4 po ceni click1".

da li je neko uzeo ovaj promotivni paket telekoma klik 4 + iptv, i da li je tacno da se dve godine, koliko traje ugovor, net placa po ceni klik 1 paketa?
uzeo ja, tacno je.a IPTV jebe keve, bas sam zadovoljan, jako je stabilan signal osim ako nemas neki DL do kraja nagaren, onda hoce da se pojave artefakti. jedan komp + ekran od 22 inca mi resava sve potrebe za multimedijom.