ivamehiva Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 (edited) znači, net 4Mb/s po ceni 1208+pdv....24 mesecaiptv, 12 meseci 1 din, 12 meseci regularna cena. ne postoji bolja ponuda od toga, uzimam od 1.12. čim mi istekne ovaj SBB :ph34r:još mi neko reče da taj iptv sada ide na 2 tva...zna li neko nešto o tome? jel to ulazi u ovu ponudu? Edited November 3, 2010 by ivamehiva
Aće Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 tako je, ako ne varaju upravo sam izracunao, umesto za 2140 din, koliko me sada kosta samo net od 2mb, za 1430 din prve godine, i 2250 druge, imacu net od 4mb i tu televizijuiptv ide na dva tv-a, ali se nesto dodatno placa, pise ovde
ivamehiva Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 SBB već odavno ima u ponudi 4Mb/s po ceni 1390 sa uračunatim pdv-om uz ugovor na 12 meseci...međutim, ta ponuda ne važi za svaki grad, a to je kod mene slučaj.što je najsmešnije, daju po raznoraznim vukojebinama gde nemaju nikakvu konkurenciju, a ovde kod mene imaju prilično jakog regionalnog kablovskog operatera i ništa ali, srećom, u zgradi imam pristup i tom drugom operateru i naravno telekomu, tako da sam definitivno rešio da odjebem SBB
Lezilebovich Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Kad se vec ovde prica o tome, kakav je utisak o televizijskom delu tog IPTV paketa ?
Milosh76 Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Kanalu treba jedno 2 sekunde da se promeni, moze na 2 tv, ako imas i drugi uredjaj koji se dodatno placa.
ZokiAsov Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Ja bih odma` presao na taj iptv + internet, ali me smaraju kanali u toj osnovnoj ponudi, tj. nema istorijskih kanala, koje uz sport jedine i gledam na kablovskoj.
eye of the beholder Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Zamenio sam stari Telekomov paket, onaj za 1200+pdv za isto to ali se drugačije zove i plaćam 1 dinar narednih 3 meseca, ugovor na godinu dana. Uslov izmirene obaveze, poneti ličnu kartu.Kako to? Ja kada sam pitao da promenim, mene "oladili" u stilu "...a to važi samo za nove korinike"! Moraću ponovo da ih zovem ...
Vapad Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Kako to? Ja kada sam pitao da promenim, mene "oladili" u stilu "...a to važi samo za nove korinike"! Moraću ponovo da ih zovem ...Mene odjebali, kolega pak dobio, pretio da će sve da vrati i tako. A komša uzo preko veze i kezi se, on 1 dinar plaća 4Mbit i sve kanale ja preko 3000 2Mbit i osnovni + HBO. Vraćam IPTV. Ko me jebe što sam mušterija od prvog dana i redovno izmirujem obaveze, da mogu da pređem na SBB prešao bi ali oni nemaju nameru da idu kroz moj kraj.
Zli Gli Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 I ja se odjavio kod Euneta, trazio onaj migracioni kod i prelazim kod Telekoma cim se vrnem iu Svajcarske. Nisu ovi bili losi ali nemaju nikakve pogodnosti vec 3 godine i jace, koliko sam kod njih. Tv uopste ne gledam vec godinama (osim sporta, naravno) ali mozda bas zato sto nisam imao nikakvu kablovsku nego samo ove sabanske zemaljske kanale...
Moća Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 A jel moze taj promotivni bez IPtv-a? ZNaci samo net od 4 mb za te pare na dve godine?
Roger Sanchez Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 A jel moze taj promotivni bez IPtv-a? ZNaci samo net od 4 mb za te pare na dve godine?Pa nisu oni naivčine, boga ti tvoga, nisu Salvation Army. Cilj je da te navuku na ADSL (zato samo novim korisnicima) ili ADSL+ IPTV (zato samo novim, + starim korisnicima željnima jače droge). Ako odustaneš na kraju promotivnog razdoblja, naplate ti penal. The house always wins.Promotivno dakle može samo friškim đankijima.
расејан Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 A jel moze taj promotivni bez IPtv-a? ZNaci samo net od 4 mb za te pare na dve godine?Ja узео летос, на ваљда 1 годину. Сад треба да стигне први пун рачун.
Spirit Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Click4+IPTV kampanja važi i za sve stare korisnike kojima je istekla prva ugovorna obaveza. Ko neće IPTV može samo ADSL: 3 meseca za dinar na 12-mesečni ugovor, odnosno 6meseci za dinar za ugovor od 24 meseca. Ipak, u tom slučaju pretplata za pakete je onakva kakve jeste, tj nema "click4 po ceni click1".
Roger Sanchez Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Ja sam još sav sretan što mi 'moji' dileri daju 20 kn popusta pod uvjetom da ne mijenjam paket tokom godine dana.
Аврам Гојић Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 da li je neko uzeo ovaj promotivni paket telekoma klik 4 + iptv, i da li je tacno da se dve godine, koliko traje ugovor, net placa po ceni klik 1 paketa?uzeo ja, tacno je.a IPTV jebe keve, bas sam zadovoljan, jako je stabilan signal osim ako nemas neki DL do kraja nagaren, onda hoce da se pojave artefakti. jedan komp + ekran od 22 inca mi resava sve potrebe za multimedijom.
Recommended Posts