Jump to content
IGNORED

ADSL

MaRkOMaN

Recommended Posts

Posted
Dopizdio mi wireless sa svojim čestim prekidima veze, pa namestam ADSL.Sve lepo radi, osim što mi sada telefon šuška.Ima li nade da se to nekako otkloni?
To hoće da se desi kad nije pravilno spojen. Na spliteru imaš dva izlaza: iz modemskog izlaza kabl mora ići direktmo u modem, a iz telefonskog direktno u telefon. Ukoliko nije to, zovi tehničku podršku.
  • Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Milosh76

72

• nbg4ever

65

• Anonymous

43

• teacher

40

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

na novom statusu piše 54mbps ali nisam primetio neko značajno povećanje :unsure:

Edited by Kelt
Posted
To hoće da se desi kad nije pravilno spojen. Na spliteru imaš dva izlaza: iz modemskog izlaza kabl mora ići direktmo u modem, a iz telefonskog direktno u telefon. Ukoliko nije to, zovi tehničku podršku.
ili to ili imas 2 aparata pa je jedan direktno, a drugi na spliter. Ako je lose povezano nece net da radi, verovatno je ovo drugo ili ti spliter uopste nije povezan.
Posted (edited)
Poslednji put sam se telnetovao pre godinu dana. Posle toga su valjda promenili parametre, a mene mrzelo da trazim... Odradi jedan conference read poruka napisanih u poslednjih mesec dana (bez oglasa), bas me interesuje pise li iko jos uvek.
Tuga braateee:Ovo je co re 250310 pa ti vidi.... 1.Uputstvo -- 2.Novosti -- 3.Sezam 37 56881 4.PCPress 33 1342 5.Komunikacije -- 6.Internet -- 7.Hardver -- 9.Dos -- 10.Windows -- 13.Aplikacije -- 15.Komparacija -- 16.Igre -- 20.Forum -- 21.Civilizacija 1 62946 22.Medicina -- 23.Tehnika -- 25.Muzika2 -- 26.Muzika -- 27.Razonoda -- 28.Sport -- 29.Udruzenja -- 30.Vicevi -- 31.Oglasi -- 32.MaliOglasi 13 110154 33.Dijalog -- 45.O_Igre -- 50.O_Muzika -- 51.O_Vicevi -- Edited by veljaGB
  • 2 months later...
Posted

CUo nesto da ce Telekom dizati brzine oko nove godine,imma li istine u tome?

Posted

Ako ne mislis na akciju platis 1 dobijes 4mbps uz IPTV i slicno, za druge informacije ne znam...

Posted
CUo nesto da ce Telekom dizati brzine oko nove godine,imma li istine u tome?
pricao sa njima pre tri dana, nista ne znaju konkretno, nadaju se u narednih 3-4 meseca
Posted

Fala na info-u. Milose mislio sam na povecanje brzine vec postojecih korisnika a ne novih.

• 3 weeks later...
Posted

da li je neko uzeo ovaj promotivni paket telekoma klik 4 + iptv, i da li je tacno da se dve godine, koliko traje ugovor, net placa po ceni klik 1 paketa?

Posted
da li je neko uzeo ovaj promotivni paket telekoma klik 4 + iptv, i da li je tacno da se dve godine, koliko traje ugovor, net placa po ceni klik 1 paketa?
nisam još uzeo, ali nameravam. koliko sam shvatio, potpisuješ ugovor na 2 godine, u prvih 12 meseci plaćaš cenu paketa klik 1, a uz to dobijaš iptv + arena paket za 1din.sledećih 12 meseci plaćaš regularno, po "taksimetru".
Posted

PAZLJIVO procitajte ugovor pre nego sto ga potpisete. nemojte da vam prodaju foru i da vam umesto klik 4 paketa po ceni klik 1 uvale paket 4, pa da onda placate 4000 dinara mesecno kao ja. ponavljam, nemojte da im verujete na rec nego pazljivo procitajte ugovor.

Posted

Zamenio sam stari Telekomov paket, onaj za 1200+pdv za isto to ali se drugačije zove i plaćam 1 dinar narednih 3 meseca, ugovor na godinu dana. Uslov izmirene obaveze, poneti ličnu kartu.

Posted

Ja imam kablovski, IKOM i upravo su mi povecali sa 1 na 1.5 mbt bez podizanja cene. Valjda je to znak da se poveca i ADSL? :unsure:

Posted

e sad, to i pitam jer znam da je kojot pisao o problemima. ja procitao pazljivo sta nude, nazvao i onaj njihov broj, pitao operatorku 20 puta isto, a ona mi kaze sledece:- net paket klik 4 pune dve godine, koliko traje ugovorna obaveza, placa se po ceni paketa klik 1 (to je do jaja, ako je tacno)- iptv u prvoj godini ugovorne obaveze kosta 1 din mesecno, s tim da se do 31. dec. ove godine dobija osnovni paket + arena sport + hbo i statijaznam, a od 1. januara 2011. u taj jedan dinar ulazi samo osn. paket + arena. u drugoj godini ugovora osnovni paket se placa po redovnoj ceni, a dodatni paketi takodje, po zelji.sve u svemu trazio sam od nje da mi potvrdi ovo, i koliko sam razumeo tacno je

Uz brzinu Interneta od 4Mb/s (Click 4) po ceni paketa od 1Mb/s (Click 1), koja trenutno iznosi 1.208 dinara mesečno u toku trajanja dvogodišnjeg ugovora, svi novi korisnici Open ADSL-a u prvih godinu dana dobijaju Osnovni Open IPTV paket programa i paket Arena Sport po simboličnoj ceni od samo 1 dinar mesečno.