February 26, 201015 yr sad videh u tv dodatku, na foksu od sutra "izgubljeni" u 7 uvece. dokle su oni bese stigli, do pete sezone?video i ja u nekom tv dodatku...stigli do pete, al' kreću opet od prve.
February 26, 201015 yr Idu radnim danom u 7?ne, subotom. mozda i nedeljom, nisam obracao paznju. Edited February 26, 201015 yr by mr@ki
February 26, 201015 yr idu samo subotom ? lep tempo, trebace im samo 2 i kusur godine da dodju do kraja serije :D
February 27, 201015 yr idu samo subotom ? lep tempo, trebace im samo 2 i kusur godine da dodju do kraja serije :DČak se i moja mama modernizovala, pa ovu seriju prati online, a ne na Fox-u, začinjeno reklamama.Inače, ona pod pojmom online podrazumeva da joj ja nartežem epizodu na disk, pa ona gleda na playeru :D Edited February 27, 201015 yr by Arkadija
February 27, 201015 yr Čak se i moja mama modernizovala, pa ovu seriju prati online, a ne na Fox-u, začinjeno reklamama.Inače, ona pod pojmom online podrazumeva da joj ja nartežem epizodu na disk, pa ona gleda na playeru :DMoja mama je bolja... ja joj preko USB prebacim na neki krsh koji sam sklopio od 2 uzasa, pa gleda na kompu. Jos malo pa cu i net da joj namestim da sama skida sta je zanima.Inace ona gleda vise serija nego ja
March 3, 201015 yr josh niko nije gledao? mislim da se za ovu epizodu ne moze reci ono shto je vazilo za 6x03 - da se nishta nije desilo :D
March 3, 201015 yr FUCK!!!na koji nacin je Dogen sprecavao Crnog da udje u temple? Edited March 3, 201015 yr by maheem
March 3, 201015 yr tako sto nije dozviljavao da loptica njegovog sina padne na zemlju ?! ili je izgubi ... to mu je valjda bio jedini materijalni kontakt™ sa sinom ... pojma nemam, lupam :D Edited March 3, 201015 yr by 8-walker
March 3, 201015 yr tako sto nije dozviljavao da loptica njegovog sina padne na zemlju ?! ili je izgubi ... to mu je valjda bio jedini materijalni kontakt™ sa sinom ... pojma nemam, lupam :D ako je to, onda super, posto ju je cuvao na sjajnom, bezbednom mestu :D kakogod, dobra epizoda, ponovo pomalo pocinjem verovati u lost!
March 3, 201015 yr Ocekivao sam bolju epizodu. Malo mi je smetala patetika "nisam dobar za tebe" i ono na kraju "moj sin je poginuo, a meni se ukazala vizija..." i naravno seckalica™ Said je uspeo da malkice spase epizodu :)Zasto je Kejt prezivela? Edited March 3, 201015 yr by Milosh76