mraki Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 sad videh u tv dodatku, na foksu od sutra "izgubljeni" u 7 uvece. dokle su oni bese stigli, do pete sezone?video i ja u nekom tv dodatku...stigli do pete, al' kreću opet od prve.
mraki Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 (edited) Idu radnim danom u 7?ne, subotom. mozda i nedeljom, nisam obracao paznju. Edited February 26, 2010 by mr@ki
pp34 Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 idu samo subotom ? lep tempo, trebace im samo 2 i kusur godine da dodju do kraja serije :D
Arkadija Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 (edited) idu samo subotom ? lep tempo, trebace im samo 2 i kusur godine da dodju do kraja serije :DČak se i moja mama modernizovala, pa ovu seriju prati online, a ne na Fox-u, začinjeno reklamama.Inače, ona pod pojmom online podrazumeva da joj ja nartežem epizodu na disk, pa ona gleda na playeru :D Edited February 27, 2010 by Arkadija
Milosh76 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Čak se i moja mama modernizovala, pa ovu seriju prati online, a ne na Fox-u, začinjeno reklamama.Inače, ona pod pojmom online podrazumeva da joj ja nartežem epizodu na disk, pa ona gleda na playeru :DMoja mama je bolja... ja joj preko USB prebacim na neki krsh koji sam sklopio od 2 uzasa, pa gleda na kompu. Jos malo pa cu i net da joj namestim da sama skida sta je zanima.Inace ona gleda vise serija nego ja
Teixeira Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 josh niko nije gledao? mislim da se za ovu epizodu ne moze reci ono shto je vazilo za 6x03 - da se nishta nije desilo :D
mandingo Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Super epizoda, sto se i ocekivalo, posto je bila Said centric.
maheem Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 (edited) FUCK!!!na koji nacin je Dogen sprecavao Crnog da udje u temple? Edited March 3, 2010 by maheem
pp34 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 (edited) tako sto nije dozviljavao da loptica njegovog sina padne na zemlju ?! ili je izgubi ... to mu je valjda bio jedini materijalni kontakt™ sa sinom ... pojma nemam, lupam :D Edited March 3, 2010 by 8-walker
ToniAdams Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 tako sto nije dozviljavao da loptica njegovog sina padne na zemlju ?! ili je izgubi ... to mu je valjda bio jedini materijalni kontakt™ sa sinom ... pojma nemam, lupam :D ako je to, onda super, posto ju je cuvao na sjajnom, bezbednom mestu :D kakogod, dobra epizoda, ponovo pomalo pocinjem verovati u lost!
Milosh76 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 (edited) Ocekivao sam bolju epizodu. Malo mi je smetala patetika "nisam dobar za tebe" i ono na kraju "moj sin je poginuo, a meni se ukazala vizija..." i naravno seckalica™ Said je uspeo da malkice spase epizodu :)Zasto je Kejt prezivela? Edited March 3, 2010 by Milosh76
Recommended Posts