Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

procitah nesto interesantno, pa ne mogu a da ne napisem ovde.iako nije precizirano o kom liku je rec, ipak se moze smatrati bitnim spojlerom pa razmislite pre nego sto otvorite, nemojte da vam posle ja budem kriv... :D

dakle, na ostrvu je i Jacobov sin/cerka, i to je, gle cuda, neko od likova koje poznajemo. Ko je to tacno, sazancemo ne u sledecoj vec u onoj tamo epizodi, koja je inace Locke-centric

Ben se malo uplasio, ali siguran sam da vec kuje neki plan, ne bi ja tako lako odustao od njega :)

Edited by mr@ki

• Replies 2.8k
  • Views 292.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ZokiAsov
    ZokiAsov

Ti ko moj burazer kad je za vikend odgledao 39 epizoda sopranovih, od po sat vremena. Zove me u ponedeljak, kaze nesto sam se ukocio... 

• Dankan Ajdaho
    Dankan Ajdaho

Samo da prijavim da sam u zadnjih mesec i po dana odgledao kompletnu seriju od početka do kraja.   Odgledao sam do kraja jer sam mazohista u duši.   Ne pamtim iskreno govoreći da j

• https://www.bbc.com/serbian/lat/svet-69362465   srećna godišnjica svima koji slave

Posted Images

onaj jedan smokey svojevremeno nije mogao u otherton, zaustavila ga je sonic fence.
to je bio vrhunac gluposti ... jedan smoki ne moze da se vine preko ograde™ iako je u gasnom stanju i doseze visine navisih drveca kada baca ljude po istima, ali zato jedna pirgava moze uz pomoc grane prva da preskoci ogradu i udje ... :S
to je bio vrhunac gluposti ... jedan smoki ne moze da se vine preko ograde™ iako je u gasnom stanju i doseze visine navisih drveca kada baca ljude po istima, ali zato jedna pirgava moze uz pomoc grane prva da preskoci ogradu i udje ... :S
Kako ne razumeš, sonic fence se prostire (kad je ukjlučena) i gore i dole i kroz sve alternativne svetove i univerzume :P :P :P. A Kate je čudo, pa je imuna na uticaj iste.

Edited by Arkadija

- ali ako se ja dobro sećam taj crni dim se ponaša kao zmija i uvek jednim delom mora da dodiruje tlo, ta sonic fence je, pomoću više matematike ;) postavljena na dovoljnu visinu da spreči dim da je pređe formiranjem luka, pošto amože da skakuće, opet možda sam pogrešno upamtio njegove karakteristike :D

Edited by gone fishing

Vi baš za sve što se desi u seriji morate da imate objašnjenje? <_<

- ali ako se ja dobro sećam taj crni dim se ponaša kao zmija i uvek jednim delom mora da dodiruje tlo
hm, a kako je onda dim neprimecen uleteo u dzejkobljejev stek, pored sve raje koja je stajala ispred?

Edited by ToniAdams

hm, a kako je onda dim neprimecen uleteo u dzejkobovljev stek, pored sve raje koja je stajala ispred?
pa smokey = antagonist = flockevaljda :unsure:

ponasa se kao zmija. srsly?i zar se ne kaze dzejkobljejev (stek)? :D

Edited by gervasius twinkleminkleson

pa smokey = antagonist = flockevaljda :unsure:
al kao takav bi se mogao, poput pirgave, vinuti preko ograde, prosverati unutra u necijem oblicju il stagod.ili ne?
ponasa se kao zmija. srsly?i zar se ne kaze dzejkobljejev (stek)? :D
sori, hitam da ispravim!1 je sigurno, kejt izgleda bolje no ikad!

Edited by ToniAdams

Molim vas, Kejt je dobra riba?! :o Pa 1 Penny je za nju gospodža!Jedina gotivna mačka u celoj seriji je Bunova sestra.

podji lijecniku za oci

eo vam ovomislim, ne moz da shkodi ^_^

podji lijecniku za oci
Razmislio sam o njoj kao ribi negde u petoj sezoni - one epizode kad hoce da joj oduzmu Arona, pa ona vozi dobra kola, oblaci se kao riba, ide na sastanke itd. I jednostavno nije to to. Nekako je brate suvopicasta.

ma tu je truleks, ko i svi drugi uostalom, il izgleda splavarski, il ne skida onu strokavu potkosulju. al slatka je, jebiga.

Edited by ToniAdams

Slatka - to da.Thermal, dobar ti je link!