Jump to content
IGNORED

Lost

jms_uk

Recommended Posts

Posted (edited)

procitah nesto interesantno, pa ne mogu a da ne napisem ovde.iako nije precizirano o kom liku je rec, ipak se moze smatrati bitnim spojlerom pa razmislite pre nego sto otvorite, nemojte da vam posle ja budem kriv... :D

dakle, na ostrvu je i Jacobov sin/cerka, i to je, gle cuda, neko od likova koje poznajemo. Ko je to tacno, sazancemo ne u sledecoj vec u onoj tamo epizodi, koja je inace Locke-centric

Ben se malo uplasio, ali siguran sam da vec kuje neki plan, ne bi ja tako lako odustao od njega :)

Edited by mr@ki
Posted
onaj jedan smokey svojevremeno nije mogao u otherton, zaustavila ga je sonic fence.
to je bio vrhunac gluposti ... jedan smoki ne moze da se vine preko ograde™ iako je u gasnom stanju i doseze visine navisih drveca kada baca ljude po istima, ali zato jedna pirgava moze uz pomoc grane prva da preskoci ogradu i udje ... :S
Posted (edited)
to je bio vrhunac gluposti ... jedan smoki ne moze da se vine preko ograde™ iako je u gasnom stanju i doseze visine navisih drveca kada baca ljude po istima, ali zato jedna pirgava moze uz pomoc grane prva da preskoci ogradu i udje ... :S
Kako ne razumeš, sonic fence se prostire (kad je ukjlučena) i gore i dole i kroz sve alternativne svetove i univerzume :P :P :P. A Kate je čudo, pa je imuna na uticaj iste. Edited by Arkadija
Posted (edited)

- ali ako se ja dobro sećam taj crni dim se ponaša kao zmija i uvek jednim delom mora da dodiruje tlo, ta sonic fence je, pomoću više matematike ;) postavljena na dovoljnu visinu da spreči dim da je pređe formiranjem luka, pošto amože da skakuće, opet možda sam pogrešno upamtio njegove karakteristike :D

Edited by gone fishing
Posted

Vi baš za sve što se desi u seriji morate da imate objašnjenje? <_<

Posted (edited)
- ali ako se ja dobro sećam taj crni dim se ponaša kao zmija i uvek jednim delom mora da dodiruje tlo
hm, a kako je onda dim neprimecen uleteo u dzejkobljejev stek, pored sve raje koja je stajala ispred? Edited by ToniAdams
Posted
hm, a kako je onda dim neprimecen uleteo u dzejkobovljev stek, pored sve raje koja je stajala ispred?
pa smokey = antagonist = flockevaljda :unsure:
Posted (edited)

ponasa se kao zmija. srsly?i zar se ne kaze dzejkobljejev (stek)? :D

Edited by gervasius twinkleminkleson
Posted (edited)
pa smokey = antagonist = flockevaljda :unsure:
al kao takav bi se mogao, poput pirgave, vinuti preko ograde, prosverati unutra u necijem oblicju il stagod.ili ne?
ponasa se kao zmija. srsly?i zar se ne kaze dzejkobljejev (stek)? :D
sori, hitam da ispravim!1 je sigurno, kejt izgleda bolje no ikad! Edited by ToniAdams
Posted

Molim vas, Kejt je dobra riba?! :o Pa 1 Penny je za nju gospodža!Jedina gotivna mačka u celoj seriji je Bunova sestra.

Posted
podji lijecniku za oci
Razmislio sam o njoj kao ribi negde u petoj sezoni - one epizode kad hoce da joj oduzmu Arona, pa ona vozi dobra kola, oblaci se kao riba, ide na sastanke itd. I jednostavno nije to to. Nekako je brate suvopicasta.
Posted (edited)

ma tu je truleks, ko i svi drugi uostalom, il izgleda splavarski, il ne skida onu strokavu potkosulju. al slatka je, jebiga.

Edited by ToniAdams
Posted

Slatka - to da.Thermal, dobar ti je link!