Filipenko Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Meni deluje da sve ide ka tome da će Džek i Sojer na kraju da završe kao Džejkob i Crni™, večno na ostrvu, večno dobro i zlo...
MiddleClass Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Kejt i Dzulijet kao Cika Crni i Dzejkob... ne budite seksisti. :)Super je ova dupla epizoda.
Filipenko Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 ko je tu zlo a ko dobro ?Sojer je zlo, opterećeno mržnjom prema Džeku, a Džek će biti dobrica, opterećen donekle sopstvenom krivicom zbog Đulijetine™ smrti. Taman su i iz takvih miljea.
morgana Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 (edited) sojer se sveti, dzek se iskupljuje za brljotine. svaka druga mu je 'it's my fault'vazda isto, tako je bilo i do sada. samo sto se sojer svetio za mamu, a ne zensku. Edited February 4, 2010 by morgana
mraki Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 trejler & snikovi za sledecu...http://www.youtube.com/watch?v=ruPLaqt_Cuwhttp://www.youtube.com/watch?v=yfmR7QW8lWAhttp://www.youtube.com/watch?v=qEnTks17YFA
Filipenko Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Koliko će epizoda biti u ovoj sezoni, zna li se?
Jolly Roger Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 ^^Po ovima ispod 18 epizoda... e sad, koliko je to tacno videcemo...Izvor 1Izvor 2
Milosh76 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Bice ih 18, s tim sto ce poslednja biti dupla, kao i prva sto je bila...
Takeshi Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Odlican start sezone!Za sada me vise boli mozak od kombinovanja oko paralelnih univerzuma, nego od selidbe raznih dusa u razna tela... ali, zaplet obecava.Potopljeno ostrvo mi je najzanimljiviji detalj.
Arkadija Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 I meni je potopljeno ostrvo najzanimljivije. Mislim da je to ključni momenat cele sezone, ostrvo je razoreno u nuklearnoj eksploziji, a sve ostalo je sled događaja koji bi mogao da se desi da se avion nije srušio. Ovo bi i moglo da bude logično da nema paralelne priče iz 2007., ostrvo je tu, svi su tu, Adersi, naši, njihovi... Samo je statua sada polomljena(bila je, doduše, polomljena i 2004.).Ove paralelne priče mogu samo da izazovu glavobolju.
luba Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 sve mi je divno i uzivam, samo ne mogu da prezalim sto su mi nju zrtvovali od toliko ljudi.pobili su mi sve koje sam volela, onog kome sam spomenike dizala pretvorise u sisicu, zivot vise nema smisla. samo je jos hrli ostao stamen.jedino sto me buni u vezi sa smokijem je ako jeste titus smoki, sto se i meni cini, kako ga je onda ben prizvao kada se svetio kimiju?da li je zato sto titus samo zeli da lok dovuce sve ove na ostrvo, bena izmanipulise itd ili je nesto drugo u igri? trebalo je da mi malo bolje radi mozak, pa bi mozda ukapirala da su vazni nazivi prve dve, tj zasto je lax napisan sa crticom. gikovi kakvi jesu, na komikonu su utvrdili da marvelov serijal earth x je parallel sideways, to jest alternativne stvarnosti. logicno je i kada je prica u pitanju, mora da postoji i taj svet, a i filozofija, do sad je svaki filozof imenovan sa razlogom, jedini koji fali iz tog doba je lajbnic, a danas dejvid luis i bingo.gledala malopre ovu dvojicu kod kimela. kazu da je bitno to sto krestava senon nije bila u avionu.(koji su pacijenti: tokom rekapitulacije, citala kingov the stand. lerijeva kola imaju istu registraciju kao sedrikov/abadonov auto)
gervasius twinkleminkleson Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 mozda postoji 2 smokija? tj, mozda i jacob moze da postane smokey.onaj jedan smokey svojevremeno nije mogao u otherton, zaustavila ga je sonic fence. takodje, u ovoj zadnjoj epizodi jacob hugu kaze da odvede sayida tamo gdje je jin bio sa francuzima. sad, to moze da znachi da jacob zna sve sto se desi na ostrvu, ali moze da znachi, ukoliko postoje dva smokeya, da je on bio taj koji je ubio francuze
gianfranco Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Evo jos malo food for thought.Ako je tacno to sto kazete da je "duh Jacoba" sada u Sayidu, i da stoji ono dead-is-dead, znaci da Temple ipak ne može da vraća iz mrtvih ili cudotvorno isceljuje.Onda imamo veoma slicnu pricu sa malim Benom koji je takodje bio na samrti i za koga je takođe receno "da vise nikad nece biti isti" kada udje u Temple. Da li je i njega neciji "duh" zaposeo?
Filipenko Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 I ako jeste, onda je taj duh malo gluplji, jer pušta da ga svi koriste...
Recommended Posts