gervasius twinkleminkleson Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 ovo izgleda kao iz neke igrice, tipa half life. i to half life 1
Arkadija Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Dobra epizoda, lep uvod za finale. Lok hoće da ubije Džejkoba po onom principu iz filma Gorštak koji glasi "Može biti samo jedan". Ja računam da je i Džejkob mrtav isto kao i Lok, pa stižu novi i mlađi mrtvaci da preuzmu mesto mističnog lidera. Gde se zagubiše oni sa Hidre koji traže šta leži u senci statue?
tazza Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 ne rade na eztv-u, ali ima ih na mininovibar moje iskustvo protekla 3 dana...
Arkadija Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Evo ih snikovi za finale, savetujem oprez, jer su opet stavili skoro ceo sinopsis u 5 minuta.ovde
mraki Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Evo ih snikovi za finale, savetujem oprez, jer su opet stavili skoro ceo sinopsis u 5 minuta.ovde mislis kroz snikove?ma jok, oni nikad ne otkriju nista bitno, sve se to izdesava u prvih 10 minuta epiozde...
Crepajac Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Warning! Warning! Nuclear Attack!(*) Locke nije Locke!Pravi Locke je i dalje mrtav i nalazi se u onom metalnom sanduku koji su vukli ono dvoje (Bram i Ilana) što svakog pitaju "Iz it sejf?", pardon, "šta leži u senci statue?".By-the-way, detonirali su hidrogenku... If any member of your family should die whilst in the shelter from contamination,put them outside, but remember to tag them first for identification purposes!(**)(*) Orbital: Are We Here?(**) Frankie Goes To Hollywood: Two Tribes (Annihilation Mix)P.S.: DON'T CLICK HERE!
Miki_Maestro Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 (edited) I sta sad,narednih 8 meseci da lupamo glavu sa novim teorijama... Mene podsetila cela ova prica sa Jakobom i ovim drugim na Twin Peaks...Inace odlicna epizoda Edited May 14, 2009 by Miki_Maestro
mandingo Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Odlicno finale, kao uostalom i cela sezona. Ostalo je dovoljno toga za objasnjavanje u 6. sezoni, verujem da ce dinamika biti slicna ovoj. Steta za Dzuliet... :( Na kraju samo: Carlton Damon Tomic
maheem Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 ma sta bre?!najgluplja epizoda do sada!sve je moglo da stane u 3minuta...
gianfranco Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 (edited) Jel ono -- "You have no idea what I've gone through to be here." -- što kaže "Locke" Jacobu znači da je on u stvari onaj tip sa početka epizode, budući da je smo Locke-a videli u kovčegu?Ili je samo moja mašta gone wild. Edited May 14, 2009 by gianfranco
Recommended Posts