Jump to content
IGNORED

Lost

jms_uk

Recommended Posts

Posted

a nije da su se ikada do sada proslavili sa time

Posted

ovo izgleda kao iz neke igrice, tipa half life. i to half life 1 :lol:

Posted

Dobra epizoda, lep uvod za finale.

Lok hoće da ubije Džejkoba po onom principu iz filma Gorštak koji glasi "Može biti samo jedan". Ja računam da je i Džejkob mrtav isto kao i Lok, pa stižu novi i mlađi mrtvaci da preuzmu mesto mističnog lidera.

Gde se zagubiše oni sa Hidre koji traže šta leži u senci statue?

Posted

eztv linkovi ne rade, aaaa

Posted

ne rade na eztv-u, ali ima ih na mininovibar moje iskustvo protekla 3 dana...

Posted

Izgleda da je Faradej ipak živ.

fernando_ruben_gago.jpg

Posted

Evo ih snikovi za finale, savetujem oprez, jer su opet stavili skoro ceo sinopsis u 5 minuta.ovde

Posted
Evo ih snikovi za finale, savetujem oprez, jer su opet stavili skoro ceo sinopsis u 5 minuta.ovde
mislis kroz snikove?ma jok, oni nikad ne otkriju nista bitno, sve se to izdesava u prvih 10 minuta epiozde...
Posted

Warning! Warning! Nuclear Attack!(*)

Locke nije Locke!Pravi Locke je i dalje mrtav i nalazi se u onom metalnom sanduku koji su vukli ono dvoje (Bram i Ilana) što svakog pitaju "Iz it sejf?", pardon, "šta leži u senci statue?".By-the-way, detonirali su hidrogenku...

If any member of your family should die whilst in the shelter from contamination,put them outside, but remember to tag them first for identification purposes!(**)(*) Orbital: Are We Here?(**) Frankie Goes To Hollywood: Two Tribes (Annihilation Mix)P.S.: DON'T CLICK HERE!

Posted (edited)

I sta sad,narednih 8 meseci da lupamo glavu sa novim teorijama...

Mene podsetila cela ova prica sa Jakobom i ovim drugim na Twin Peaks...Inace odlicna epizoda

Edited by Miki_Maestro
Posted

Odlicno finale, kao uostalom i cela sezona. Ostalo je dovoljno toga za objasnjavanje u 6. sezoni, verujem da ce dinamika biti slicna ovoj. Steta za Dzuliet... :(

Na kraju samo: Carlton :Hail: Damon :Hail: Tomic :Hail:

Posted

ma sta bre?!najgluplja epizoda do sada!sve je moglo da stane u 3minuta...

Posted (edited)

Jel ono -- "You have no idea what I've gone through to be here." -- što kaže "Locke" Jacobu znači da je on u stvari onaj tip sa početka epizode, budući da je smo Locke-a videli u kovčegu?Ili je samo moja mašta gone wild.

Edited by gianfranco