Jump to content
IGNORED

Lost

jms_uk

Recommended Posts

Posted
  Milosh76 said:
Ajmo nagadjanje, ciji je, zaista, sin Bendzamin Lajnus?
Ja sam uverena da će na kraju ispasti da su Ben i John Lock braća.
Posted

ovaj... benova majka je emili, a otac ovaj koji mu je zaboravljao rodjendane, tukao ga i tom e slicno. vidjeli smo njegovo rodjenje, ne vjerujem da ce tu biti nekih preokreta

Posted
  gervasius twinkleminkleson said:
ovaj... benova majka je emili, a otac ovaj koji mu je zaboravljao rodjendane, tukao ga i tom e slicno. vidjeli smo njegovo rodjenje, ne vjerujem da ce tu biti nekih preokreta
Slazem se, ali... Kod Bena nikad nije cela istina ono sto znamo, uvek ima neko iznenadjenje. Ne bi me cudilo da tu ima jos neka forica oko njega.
Posted

a jebiga, bilo bi bash glupavo da tako nesto naprave. mislim, majka mu je umrla pri porodjaju, sto je blago uznemirilo njegovog oca, koji je kao posledica toga zaboravljao benove rodjendane, tukao ga i tome slicno - zbog chega je ben htjeo da ostvari transfer medju otherse. da sada ispadne da mu ono nisu bili roditelji.. stvarno bi bilo uzasno glupo.

Posted (edited)

Kao npr da je Ben sam sebi otac?edit: bilo upućeno Milošu

Edited by copkillah
Posted

Zar se Emili ne zove i Lokova majka. Npr. mogući scenario: Loka je rodila u 16. godini 1956., a zatim negde u prvoj polovini 60.ih se udala za Rodžera i onda rodila Bena ;)

Posted

samo sto je lockeova majka imala 15 godina kada ga je rodila 1956. a benova majka, koja ga je rodila nekih 10 godina kasnije, ima preko 30 [glumica, koja je inache zena michaela emersona, ima 41]. osim toga, benova majka je umrla pri porodjaju, lockeovu majku smo vidjeli zivu dosta kasnije, u lockeovom flashbacku.osim imena majki im, ima josh slicnosti - obojica su rodjena prije vremena, zadnje rijeci benove majke su bile 'name him benjamin', a zadnje rijechi lockeove majke koje smo mi chuli su bile 'name him john'.sve je moguce, ali iskreno sumnjam da ce se ici dalje od tih koincidencija. bilo bi izuzetno glupo da sada ispadne da su oni braca ili tako nesto...

Posted
  copkillah said:
Kao npr da je Ben sam sebi otac?edit: bilo upućeno Milošu
Pa tesko da bi to mogli logicno da objasne, ali ako ti tako mislis, mozda i jeste moguce :P
Posted

Po uzoru na "Prijatelje" i Džoija, po završetku "Losta" bi ostrvo moralo da nastavi svoje TV bitisanje kao najuspešniji lik ove kultne serije.

Posted

Novi snikovi za 15. epizoduIma ih šestovde

Posted (edited)
  Arkadija said:
Novi snikovi za 15. epizoduIma ih šestovde
Manje-više snikovi... CEO SINOPSIS JE TAMO!Za one sa slabijim živcima, DON'T PRESS THE BUTTON!
  Reveal hidden contents

Mislite o tome!

Edited by Crepajac
Posted

solidna epizoda. ne mozda medju najboljima, ali kao build-up za finale sasvim dobra. ass-kicking john locke, konacno malo sayida i hm.. iznenadjenje, da ne kazem shok:

Reveal hidden contents

Posted

CGI nije za spojler. Kakav uzas, jbt. Ko da je na RTS pravljen.... 3 puta sam vratio da vidim. :ph34r:

post-489-1241699355.jpg