Jump to content

Featured Replies

Pa da, s tim sto je 16-a dupla epizoda, pa se vode kao 2...Finale 5 sezone... ima i sesta... verovatno u oktobru :)

Edited by Milosh76

• Replies 2.8k
  • Views 281.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ti ko moj burazer kad je za vikend odgledao 39 epizoda sopranovih, od po sat vremena. Zove me u ponedeljak, kaze nesto sam se ukocio... 

• Dankan Ajdaho
    Dankan Ajdaho

Samo da prijavim da sam u zadnjih mesec i po dana odgledao kompletnu seriju od početka do kraja.   Odgledao sam do kraja jer sam mazohista u duši.   Ne pamtim iskreno govoreći da j

• https://www.bbc.com/serbian/lat/svet-69362465   srećna godišnjica svima koji slave

Posted Images

Sedamnaesta će biti poslednja?

Filipenko said:
Sedamnaesta će biti poslednja?
Da, za ovu sezonu. Ili sesnaesta, zavisi da li to racunas kao jednu duplu epizodu ili kao dve.Pogresan je samo redni broj, The Varaiable je stota epizoda.

Edited by mr@ki

Jel' se Lost završava naredne sezone (sa šestom) ili će imati sedam sezona, kakav su beše ugovor potpisali?

sesta je poslednja. imace takodje 17 epizoda.

Milosh76 said:
Finale 5 sezone... ima i sesta... verovatno u oktobru :)
Ja sam pročitala da će šesta biti tek od kraja januara 2010. :(
  Arkadija said:
Ja sam pročitala da će šesta biti tek od kraja januara 2010. :(
S obzirom na deficit gledljivih serija, bolje bi im bilo da bude jesen, nego zima. Ima jos vremena, tek ce da se prica o tome.

Veliki spojler sledi, ko ne voli da zna unapred, bolje da ne čita.

Reveal hidden contents

Snikovi...

Reveal hidden contents

Reveal hidden contents

Meni je najjache u vezi ove serije shto nisam odgledao ni epizodu, ne znam maltene nishta o njoj, ali cu saznati sve shto je bitno kad i svi ostali, koji je gledaju vec godinama.

dobra epizoda.

Reveal hidden contents

Odlična epizoda. Mogla je da bude malo duža.

Reveal hidden contents

Nedostaju mi Lok i Ben, vreme je da se njih dvojca pojave i urade nešto korisno u 2007.

Bar smo nesto novo saznali. Ne znam koliko bas ima smisla to sto smo culi, ali deluje kao dobar SF. Uopste nije nedostajao Ben, tako da ocekujem da ce da zamuti vodu do kraja sezone makar malkice :) Ajmo nagadjanje, ciji je, zaista, sin Bendzamin Lajnus?

Edited by Milosh76