Takeshi Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Najbolji je ipak zavrsetak epizode! "welcome back to the land of the living" ^_^
gervasius twinkleminkleson Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 (edited) odgledah josh jednom epizodu...sayid je bena upucao skoro pravo u srce, dakle sa lijeve strane. a u ovoj epizodi, rana je na desnoj strani. mozda je production error, ali u ovoj sezoni je bilo vec gomila tih scena koje izgledaju isto kao neke vec vidjene scene, samo iz suprotnog ugla, ili u ogledalu ili tako nesto. slicno je bilo npr, kad locke okrene onaj tochak i kasnije kad se locke pojavi u pustinji - sve je maltene isto kao i kad je ben to radio, samo sto izgleda kao da je u ogledalu, if you know what i mean. kad smo vec kod tochka - otkud miles zna da ga je ben okrenuo?! [btw, da hugo-miles scena je genijalna :D ] to mu ni ben ni locke nisu mogli reci, tako da mislim da je to mali propust...da, unosenje bena u hram i cijela ta "he'll never be the same" pricha - mozda ce se benu desiti ono shto se desilo francuzima, zbog chega ih je mira pobila sve. naravno, ne znamo shta je tachno to shto im se desilo, ali su se promjenili posto ih je smokey odvukao u ispod hrama.i josh jedan edit: onaj other koji je sproveo kate i sawyera, lichi mi malo na Carla [dechka od alex] - mozda je njegov otac. ne vjerujem da ce biti i najmanje bitno, ali eto, reko' da pomenem... Edited April 3, 2009 by gervasius twinkleminkleson
Arkadija Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 sayid je bena upucao skoro pravo u srce, dakle sa lijeve strane. a u ovoj epizodi, rana je na desnoj straniZbog toga sam se baš iznervirala. Ne znam da li je propust ili je namerno, ali bode oči.Koliko vidim iz promoa za sledeću epizodu izgleda da će "čuveni dvojac Ben i John" ući u Hram, Ben zato što mora, a John da nešto sruši/uništi
mraki Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Koliko vidim iz promoa za sledeću epizodu izgleda da će "čuveni dvojac Ben i John" ući u Hram, Ben zato što mora, a John da nešto sruši/uništi Konacno cemo videti i taj cuveni Temple.Ben je nesto cadjav, reklo bi se da je dirao smokija... :D
Arkadija Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 (edited) Novi clipovi za epizodu 12ovdeObožavam Bena i Loka Ispravila sam grešku, sad može da se vidi. Edited April 8, 2009 by Arkadija
gervasius twinkleminkleson Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 nisi dobro linkovala [ima dva puta "http://" u linku]. ali izgledaju super, can't fucking wait!
mandingo Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Stvarno extra epizoda. Kao i cela sezona za sada, uostalom.Jel' zna neko koliko je J.J. ukljucen u ovu sezonu (ili se totalno posvetio Fringe-u)? Svedjanin i Meksikanac zu zasluzili po 1 u svakom slucaju.
gervasius twinkleminkleson Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 odlicna! malo mi je krivo shto vec ubishe caesara, ali dobro. konacno malo desmonda, nakon pet epizoda :)
Arkadija Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Sjajna epizoda. Pravi Lost. Ben , John Da li su ono egipatski hijeroglifi, ja se slabo razumem u to?
mrdja Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Sjajna epizoda. Pravi Lost. Ben , John Da li su ono egipatski hijeroglifi, ja se slabo razumem u to? Sjajna epizoda ! Cini mi se da sam video Anubisa medju hijeroglifima. Maat i judgment :) BTW, shakal ima cetiri prsta ?
mraki Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 (edited) odlicna! malo mi je krivo shto vec ubishe caesara, ali dobro. konacno malo desmonda, nakon pet epizoda :) meni i nije nesto zao, Cezar je tu skroz nebitan, drago mi je da ne razvijaju nove likove. Sjajna epizoda. Pravi Lost. Ben , John Da li su ono egipatski hijeroglifi, ja se slabo razumem u to? Zanimljivo je da se hijeroglifi nalaze i na zidu oko hrama za koji Ben kaze: "sagradili smo ga da ljudi poput vas ne bi nasli hram"Znaci li to da su zid gradili godinama kasnije i urezivali hijeroglife na njega ili je to sagradili smo malo siri pojam, i ondosi se na neke davne stanovnike ostrva. Doduse, Ricard je mogao prisustvovati i licno, a kad bolje razmislim nema dokaza da i ostali iz te ekipe nemaju po nekoliko stotina godina...Valjda cemo videti i taj cuveni hram, ako ne pre onda bar u finalu sezone. Edited April 9, 2009 by mr@ki
Recommended Posts