Ivan Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 danas sam sanjao da se boris beker spusta na ostrvo s padobranom, direktno u neku bashtu gde raste paradajz :) To je na Majorci bilo. :D
Arkadija Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 A jeste li proučavali šta sve piše na tim vratima?Na jednom mestu u levoj polovini mape pominje se:"Caduceus station believed to have been abandoned due to AH/MDG incident of 1985 or possible catastrophic malfunction of cerberus system".Cerebrus system, zvuči kao ona mašina iz X-Man serijala . Na desnoj strani mape možemo pročitati: There are dragons here. Zatim dole: The wrath of the gods may be great, but it certainly is slow.Rekla bih da je Radzinski bio lud, što je verovatno i osnovni uslov za boravak na ostrvu.
Crepajac Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Cerebrus system, zvuči kao ona mašina iz X-Man serijala .I ja sam mislio da piše "Cerebrus", ali ipak piše "Cerberus" (Kerber, niška pop-rock grupa iz 80-tih, članovi Gale, Sosa, a jedno vreme čak i Dragoljub ?uričić...).Sve mi se čini da su mislili na sigurnosni sistem, od milošte nazvan "Smokey".A sad sam proverio još nešto: "Caduceus" je u stvari ona medicinska stanica ("Staff") u kojoj su držali Claire, tj. gde je Juliet odredila datum začeća Sun Kwon...
Arkadija Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 (edited) I ja sam mislio da piše "Cerebrus", ali ipak piše "Cerberus" (Kerber, niška pop-rock grupa iz 80-tih, članovi Gale, Sosa, a jedno vreme čak i Dragoljub ?uričić...).Sve mi se čini da su mislili na sigurnosni sistem, od milošte nazvan "Smokey".A sad sam proverio još nešto: "Caduceus" je u stvari ona medicinska stanica ("Staff") u kojoj su držali Claire, tj. gde je Juliet odredila datum začeća Sun Kwon...Vidi, stvarno to piše Cerberus.Ma, na mapi ima svašta, reklo bi se da je nešto napisano kao objašnjenje lokacija, a onda kako je vreme prolazilo i Radzinski postajao sve luđi, počeo je da zapisuje svakakva trabunjanja. Edited March 31, 2009 by Arkadija
mandingo Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Najdosadnija epizoda ove sezone. Posto se radi o kate - centricnoj epizodi nije ni cudo. Pre neki dan sam citao neke spoilere da ce neko od regulars biti ubiven. Iskreno se nadam da ce to biti Kate.
gervasius twinkleminkleson Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 uz jackovu, najloshija epizoda u sezoni. ochekivano, kao i sve kateocentrichne od trece sezone na ovamo. ali makar se konacno pojavio locke, nakon 4 epizode. i makar se kate nije vratila zbog sawyera, nego da nadje claire. mislim, i to mi je pomalo lame, ali plasio sam se da se ono njeno 'i don't know why they came back, i know why i did' [iz prosle epizode, prije nego sto ih je zapaljeni kombi prekinuo] odnosilo na saywera i njenu neizmjernu ljubav k njemu. kateless momenti u epizodi su bili skroz ok, ali ih je nazalost bilo veoma malo
maheem Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 hit epizode: Miles: ?You?re all free to leave whenever you want, but I?ll shoot you in the leg
gervasius twinkleminkleson Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 (edited) a kad richard kaze: "he'll lose his innocence..." - da li je sugerisao da je child rapist? sudeci po sawyerovom pogledu tada, i njemu je isto palo na pamet :D promo za sledecu [benovljejevu] epizodu.izgleda da ce biti very exciting :) Edited April 2, 2009 by gervasius twinkleminkleson
Arkadija Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Ja ću ovu epizodu shvatiti kao uvod u sledeću, koja je Benova, a te su spektakularne. Kejt i Džek počinju da me strašno nerviraju. Ričard unese Bena u Hram, i šta onda? Neki ritual kojim Oziris i Izida omogućavaju smrtnicima da žive večni život, doduše na ograničenom prostoru Ostrva???
Recommended Posts