ZokiAsov Posted June 4 Posted June 4 Ti ko moj burazer kad je za vikend odgledao 39 epizoda sopranovih, od po sat vremena. Zove me u ponedeljak, kaze nesto sam se ukocio... 1 8
Mel Posted June 4 Posted June 4 13 minutes ago, ZokiAsov said: Ti ko moj burazer kad je za vikend odgledao 39 epizoda sopranovih, od po sat vremena. Zove me u ponedeljak, kaze nesto sam se ukocio... Ja sam se bar teturala naokolo u tishini potpuno svesna da sam sama sebi kriva.
ivy Posted June 12 Posted June 12 meni je skorz dobra 3.sezona..misim budalastina je kao takva,kao i cela serija.. ali je napeto i zabavno
Arkadija Posted June 13 Posted June 13 Posle treće kreće pad. U petoj i šestoj su se upetljali u timeloopove, paralelene živote, borbu dobra i zla. Još uvek ne mogu da im oprostim što su tako upropastili odličnu razbibrigu. 3
ivy Posted June 13 Posted June 13 ok..ja prestanem da gledam kad prestane da me radi...pa cu javiti kade ce to ovde biti.. 2
Mil@n Posted June 13 Posted June 13 2 hours ago, ivy said: ok..ja prestanem da gledam kad prestane da me radi...pa cu javiti kade ce to ovde biti.. U tom grmu i leži zeka t j prevara, toliko su se iskenjali da ne možeš da ne odgledaš do kraja da vidiš kako i zašto se sve to izdešavalo, ali umesto klimaksa, na kraju nas je sve sačekalo jedno veliko ništa... Nisam bio iznenađen, pljuvao sam seriju još od S02, tačno sam znao da na pola stvari nikad nećemo dobiti odgovore, ali su zato sjajno pravili hype kojekakvim detaljima i sitnicama koje su se ljudi ubili tumačivši. 1
copkillah Posted June 13 Posted June 13 16 minutes ago, Mil@n said: Nisam bio iznenađen, pljuvao sam seriju još od S02, tačno sam znao da na pola stvari nikad nećemo dobiti odgovore, ali su zato sjajno pravili hype kojekakvim detaljima i sitnicama koje su se ljudi ubili tumačivši. Da je bilo društvenih mreža tada, mislim u ovoj meri koliko ih ima danas, hajp koji je imao GoT ne bi bio ni 10% hajpa koji je imao Lost.
Arkadija Posted July 17 Posted July 17 Jbt, ovi sa Star-a, prekinuli Lost, prikazali cele 3 sezone i kraj, umesto Losta pustili neku La Breu seriju u tom terminu.
TS-CS Posted July 21 Posted July 21 (edited) na star channelu prekidose emitovanje na kraju 3. sezone (preko 70 epizoda do sad) zar je toliki shit preostalih cetrdesetak pa da ih se ne udostoje prikazati za nas neuke a radoznale? Edited July 21 by TS-CS
ivy Posted July 21 Posted July 21 ja sam gladala na onlinesaprevodom.net/lost malo smaraju sa reklamama i nekoliko puta treba kliktati jer te redirektuju na neke druge sajtove...ali ako se koristi neki adbloker bude bolje..pa kad se probijete kroz to onda serija ide super.. malo sam prestala sa gledanjem u neki cas u 4.sezoni..vise ne mogu ni da se stetim gde sam stala..mozda nastavim,ne znam..
morgana Posted September 22 Posted September 22 (edited) https://www.bbc.com/serbian/lat/svet-69362465 srećna godišnjica svima koji slave Edited September 22 by morgana 3 3
Recommended Posts