August 9, 20186 yr Odgovorno trvrdim da sisa nije bilo u seriji LOST. Jeste Lili provela ceo prvi serijal u majci na bretele ali sisa nije bilo. Serija bi mogla ali MOGLA da bude dobra da se završila sa onom eksplozijom u bunaru koja je "omogućila" da avion "Oceanic Flight 815" sruši na ostrvo. Cenim da je to finale sezone 4 ili 5
December 28, 20213 yr Samo da prijavim da sam u zadnjih mesec i po dana odgledao kompletnu seriju od početka do kraja. Odgledao sam do kraja jer sam mazohista u duši. Ne pamtim iskreno govoreći da je nešto tako dobro počelo a tako katastrofalno se završilo. Kad se setim pljuvanja po zadnjoj sezoni GoT-a, koji je jebeno nenadjebivo remek delo vaseljenske umetnosti u poređenju sa ovim, dođe mi da se rasplačem. Kakav je ovo raspad sistema bio sunce ti jebem. I neki scenaristi SU PRIMALI PARE za ovo. Bili (verovatno jako dobro) PLAĆENI. Plaćeni!!! Život je kučka.
April 27, 2024Apr 27 Odgledaala sam nekoliko celih epizoda i par na preskok, od kako je počela repriza. Meni je ovo i dalje Naročito prva sezona.
April 27, 2024Apr 27 1 hour ago, Arkadija said: Odgledaala sam nekoliko celih epizoda i par na preskok, od kako je počela repriza. Meni je ovo i dalje Naročito prva sezona. i ja gledam
April 27, 2024Apr 27 ja gledam a nisam nikada ranije..i svidja mi se,napeto je..dodje mi da poskidam epizode pa zbindzujem,nervira me ovako po jedna..
May 30, 2024May 30 Upravo je bila scena kada Said drži Bena zaključanog u oružarnci, u Otvoru, ovaj ga stalno pita , ko si ti i zašto sam ja ovde. Onda mu Said kaže" Ja sam Said Džara, mučitelj" I dalje je jeziva scena, kao prvi put kada sam gledala.
June 4, 2024Jun 4 nasla sam Lost na onilesaprevodom.net pa gledam... kad ste rekli da je serija zglajzala ?
June 4, 2024Jun 4 Kad se zaglave u vremeplovske petlje. Prve 2 sezone guraju solidno, treću nekako, peta je raspad, dok šestu je najbolje ne gledati, prosto ogadi sve odgledano.
June 4, 2024Jun 4 aha..ja sad pocinjem trecu... a nisu ni prve dve pune smisla,naprotiv ali je napeto i zanima te objasnjenje sire slike pa gledas...inace gomila je gluposti kad malo bolje razmislis al jbga..
June 4, 2024Jun 4 Boze, lost je mozda i zadnja serija koju sam posteno odgledala do kraja. narezala mi sestra CDove tad davne 2007/8me, pa sam bindzovala ceo vikend, a onda u ponedeljak na posao a ne mogu da gledam na ochi i totalna konfuzija u glavi