eye of the beholder Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 Odgovorno trvrdim da sisa nije bilo u seriji LOST. Jeste Lili provela ceo prvi serijal u majci na bretele ali sisa nije bilo. Serija bi mogla ali MOGLA da bude dobra da se završila sa onom eksplozijom u bunaru koja je "omogućila" da avion "Oceanic Flight 815" sruši na ostrvo. Cenim da je to finale sezone 4 ili 5
mraki Posted September 22, 2019 Posted September 22, 2019 (edited) Tačno 15 godina od pilota pada aviona Edited September 22, 2019 by mraki
eye of the beholder Posted May 25, 2020 Posted May 25, 2020 Šta sad hoće koji moj ... Lost reboot 10 godina od finala serije .... lost end
Dankan Ajdaho Posted December 28, 2021 Posted December 28, 2021 Samo da prijavim da sam u zadnjih mesec i po dana odgledao kompletnu seriju od početka do kraja. Odgledao sam do kraja jer sam mazohista u duši. Ne pamtim iskreno govoreći da je nešto tako dobro počelo a tako katastrofalno se završilo. Kad se setim pljuvanja po zadnjoj sezoni GoT-a, koji je jebeno nenadjebivo remek delo vaseljenske umetnosti u poređenju sa ovim, dođe mi da se rasplačem. Kakav je ovo raspad sistema bio sunce ti jebem. I neki scenaristi SU PRIMALI PARE za ovo. Bili (verovatno jako dobro) PLAĆENI. Plaćeni!!! Život je kučka. 6 1
Arkadija Posted April 27 Posted April 27 Odgledaala sam nekoliko celih epizoda i par na preskok, od kako je počela repriza. Meni je ovo i dalje Naročito prva sezona. 3 2
morgana Posted April 27 Posted April 27 1 hour ago, Arkadija said: Odgledaala sam nekoliko celih epizoda i par na preskok, od kako je počela repriza. Meni je ovo i dalje Naročito prva sezona. i ja gledam 1
ivy Posted April 27 Posted April 27 ja gledam a nisam nikada ranije..i svidja mi se,napeto je..dodje mi da poskidam epizode pa zbindzujem,nervira me ovako po jedna.. 2 1
Arkadija Posted May 30 Posted May 30 Upravo je bila scena kada Said drži Bena zaključanog u oružarnci, u Otvoru, ovaj ga stalno pita , ko si ti i zašto sam ja ovde. Onda mu Said kaže" Ja sam Said Džara, mučitelj" I dalje je jeziva scena, kao prvi put kada sam gledala.
ivy Posted June 4 Posted June 4 nasla sam Lost na onilesaprevodom.net pa gledam... kad ste rekli da je serija zglajzala ?
J-♣ Posted June 4 Posted June 4 Kad se zaglave u vremeplovske petlje. Prve 2 sezone guraju solidno, treću nekako, peta je raspad, dok šestu je najbolje ne gledati, prosto ogadi sve odgledano. 1
ivy Posted June 4 Posted June 4 aha..ja sad pocinjem trecu... a nisu ni prve dve pune smisla,naprotiv ali je napeto i zanima te objasnjenje sire slike pa gledas...inace gomila je gluposti kad malo bolje razmislis al jbga..
Mel Posted June 4 Posted June 4 Boze, lost je mozda i zadnja serija koju sam posteno odgledala do kraja. narezala mi sestra CDove tad davne 2007/8me, pa sam bindzovala ceo vikend, a onda u ponedeljak na posao a ne mogu da gledam na ochi i totalna konfuzija u glavi
Recommended Posts