MancMellow Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Piše ti kad klikneš na svoje ime gore, "content I follow".Kad ja kliknem kaže "Sorry, we could not find any content you are following." :)+1, proverio
MancMellow Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 mto ti je za otkrivanje poturica. toni ovamo mrzi kraj, ovo ono, a u stvari, sojerovu sliku ljubi.i žao mu što nije on završio sa Kejt, pa je sve ovo sad osveta :D
gervasius twinkleminkleson Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Toni <_<Tacno sam znao, manirom iskusnog manijaka folouje sve teme na ovom napacenom forumu.
ToniAdams Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 vrh, ima 38 strana tema koje pratim! znaci pricam o spiscima tema.
luba Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 pratis i poeziju! uvek sam znala da si romantik u dusi, grubijan neznog srca, sve ko sojer. (i roj kin)
Аврам Гојић Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 pratis i poeziju! uvek sam znala da si romantik u dusi, grubijan neznog srca, sve ko sojer. (i roj kin bin)
ToniAdams Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 kis maj heri jelou bat. izgleda da sam svaki topik koji sam pocastio svojim pisanjem avtomacki poceo da pratim.
ToniAdams Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 odlucio sam da poslednju epizodu zamenim kabinom u sumi i dobijem 1 odlicnost!
eye of the beholder Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 završih putovanje "Oceanic" leta 815dve godine posle sletanjasamo dve reči opisuju zadnje dve sezone "pih" i "tja"
Takeshi Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 (edited) lindelof danas komentarise odluku demokrata da vrate boga u program stranke (prilicno negodovanje na konvenciji): Damon Lindelof @DamonLindelofSomething tells me those who booed at the DNC yesterday might have some issues with the Lost finale. #AddingCorkToThePlatform Edited September 6, 2012 by Takeshi
eye of the beholder Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 U stvari kad se "stvari malo slegnu".. idealn kraj bi bio sa za završetkom petog serijala!Da je JJ malo više forsirao "incident" pri kraju V serijala, sve bi bilo sjajno!Digili u vazduh neki "energetski džep" i time je nastala sva konfizija... "karantin", "lostzzila", mešanje budućnosti i prošlosti ... ma sveVeliki beli ekran na kraju finala V sezone i svi mirni ...
gervasius twinkleminkleson Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 (edited) http://www.penneydesign.com/folio_IM_lostgame.html Edited September 30, 2012 by gervasius twinkleminkleson
gervasius twinkleminkleson Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 (edited) greska.. Edited September 30, 2012 by gervasius twinkleminkleson
Recommended Posts