August 3, 201212 yr Piše ti kad klikneš na svoje ime gore, "content I follow".Kad ja kliknem kaže "Sorry, we could not find any content you are following." :)+1, proverio
August 3, 201212 yr mto ti je za otkrivanje poturica. toni ovamo mrzi kraj, ovo ono, a u stvari, sojerovu sliku ljubi.i žao mu što nije on završio sa Kejt, pa je sve ovo sad osveta :D
August 3, 201212 yr Toni <_<Tacno sam znao, manirom iskusnog manijaka folouje sve teme na ovom napacenom forumu.
August 3, 201212 yr pratis i poeziju! uvek sam znala da si romantik u dusi, grubijan neznog srca, sve ko sojer. (i roj kin)
August 3, 201212 yr pratis i poeziju! uvek sam znala da si romantik u dusi, grubijan neznog srca, sve ko sojer. (i roj kin bin)
August 3, 201212 yr kis maj heri jelou bat. izgleda da sam svaki topik koji sam pocastio svojim pisanjem avtomacki poceo da pratim.
August 30, 201212 yr završih putovanje "Oceanic" leta 815dve godine posle sletanjasamo dve reči opisuju zadnje dve sezone "pih" i "tja"
September 6, 201212 yr lindelof danas komentarise odluku demokrata da vrate boga u program stranke (prilicno negodovanje na konvenciji): Damon Lindelof @DamonLindelofSomething tells me those who booed at the DNC yesterday might have some issues with the Lost finale. #AddingCorkToThePlatform Edited September 6, 201212 yr by Takeshi
September 7, 201212 yr U stvari kad se "stvari malo slegnu".. idealn kraj bi bio sa za završetkom petog serijala!Da je JJ malo više forsirao "incident" pri kraju V serijala, sve bi bilo sjajno!Digili u vazduh neki "energetski džep" i time je nastala sva konfizija... "karantin", "lostzzila", mešanje budućnosti i prošlosti ... ma sveVeliki beli ekran na kraju finala V sezone i svi mirni ...
September 30, 201212 yr http://www.penneydesign.com/folio_IM_lostgame.html Edited September 30, 201212 yr by gervasius twinkleminkleson