yolo Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 da bre, to se zove sniper. kosta nesto da to radi umesto tebe. ukucas mu maksimalnu cifru koju bi platio, stavlja taj bid u poslednjoj sekundi. neprejebiv je sem u slucaju da protiv sebe imas sniper sa vecom maksimalnom cifrom od tvoje.
Indy Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Скенирам нешто, па налетех на парче хајфај југоносталгије. Можда неком буде занимљиво.
Ras Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Скенирам нешто, па налетех на парче хајфај југоносталгије. Можда неком буде занимљиво. Ovog oglasa se sećam iz Galaksije.Konsignacione cene su ujedale :)Danas je drugačija situacija, često su (ne sve, naravno) cene kod srpskih distributera niže od evropskih.
Anonymous Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Za ljude sa dobrom zvučnom kartom i dobrom Internet vezom:http://www.2l.no/hires/index.html24bit/352.8kHz.Nehumano.
Ras Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Za ljude sa dobrom zvučnom kartom i dobrom Internet vezom:http://www.2l.no/hires/index.html24bit/352.8kHz.Nehumano.TnxIskoristiću ovo za produbljivanje još jedne neverending rasprave na hi fi forumima.
Frank Pembleton Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Verovatno i nije za ovu temu, ali verujem da ce neko da zna, jel onaj Tehnomax kod auto puta radi?Oni su imali par dobrih slusalica u asortimanu...
Ras Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Verovatno i nije za ovu temu, ali verujem da ce neko da zna, jel onaj Tehnomax kod auto puta radi?Oni su imali par dobrih slusalica u asortimanu...Nešto od toga, pored autoputa se pozatvaralo - možda i sve.Inače:Grado - KoratoSennheiser - 4AudioAKG - recimo u Playeru, verovatno i na drugim mestimaAko te AKG specijalno zanima, mislim da postoji neka varijanta koja može da bude dosta jeftinija, mogu da dobijem kontakt - pm.
korindjar Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 koje su sluške trenutno najbolji odnos cena/dobijeno?neošto tipa ear pump od sonic geara
vulejov Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 showOdlična kafa u prizemlju i gomila sranja na spratu..
kurdi Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 ti ovaj topic dozivljavas slicno kao desanki s ljubavlju.
Indy Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 ti ovaj topic dozivljavas slicno kao desanki s ljubavlju.I ja sam tako razumeo ovaj topik. (Nau plejing:)
johnnioza Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 jel neko probao ovakve slušalice?http://www.4audio.rs/product.php?id=1106zanima me koliko je ovaj oblik udoban za upotrebu po gradu.
Indy Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 Ja sam imao takve iste (tj. jos ih imam negde), samo Koss-ove. Idealne su za ono sto je meni trebalo, naime hodanje/trcanje sa kapom na glavi. Medjutoa, nisu pogodne za kod kuce (za razne varijante lezecih pozicija).
johnnioza Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 Ja sam imao takve iste (tj. jos ih imam negde), samo Koss-ove. Idealne su za ono sto je meni trebalo, naime hodanje/trcanje sa kapom na glavi. Medjutoa, nisu pogodne za kod kuce (za razne varijante lezecih pozicija).pa da, to mi treba - ne planiram da trčim :) ali obično nosim kačket pa mi ne odgovaraju standardni kabasti modeli. a sa bubicama nikako da se usrećim, pa pomislih da bih mogao i ovako nešto da probam.
Recommended Posts