Mil@n Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Q750 je sa popustom 60k u plejeru. Ja ako kupim - kupujem florove wharedale diamond 12.4 i centralni 12.c za 80k. Jbg, golema ušteda, dobiću za moje stare yamahe oko 200 i kontam da ne mogu da prođem bolje na ovom svetu sa tipa 57k doplate... To mi je super jer se i estetski uklapa central sa frontovima. Elac koliko vidim malo odskače od ovih cena. Najbolji ortak je rekao da neki njegov pajtos hoće možda da proda baš Q750 pa čekam da mi javi, rekao sam mu da ga pritisne. Sutra bih već išao da probam šta mogu, popust traje do 31.12 1
Fakundo Sava Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago (edited) Cena je na komad imaj to u vidu Imaju Koss Kph slusalice za 3000 ,to je već nešto za moj budzet Edited 16 hours ago by Fakundo Sava
Mil@n Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 13 minutes ago, Fakundo Sava said: Cena je na komad imaj to u vidu Imaju Koss Kph slusalice za 3000 ,to je već nešto za moj budzet Pa imam naravno, 2x29880 + 19k centralni (spušten sa 35k) = to je oko 80k.
Recommended Posts