Indy Posted February 7, 2023 Posted February 7, 2023 Dimitris Mystakidis - Rebetiko pesme na gitari (Ρεμπέτικα τραγούδια με κιθάρα) Pre nekoliko meseci sam kupio digitalni download ovoga sa bandcampa, i uslo mi je u stalnu rotaciju... posebno kad sam u rebetiko fazi, sto je cesto (a zarazih se time od strane Italijana Vinicia Capossele i Australijanca Brendana Perryja... ja dete sa 1 Balkana... cudesni su putevi univerzuma.) Dimitris svira akusticnu gitaru i peva k'o maderfaker, def. mi je najomiljeniji Έλληνας ovih dana... 1
kipo Posted February 7, 2023 Posted February 7, 2023 (edited) Pola ih je sjajno. Kontam da kupim prijatelju gitaristi za rodjendan, ali em ne znam dal je vec obradio ovo a znam da mu se nece svidjeti neke. To kad skines moze na usb i dalje neograniceno? Ne treba biti ulogovan ili nesto da bi slusao? Mene 5. najvise dirnula. Mislim da cu popiti rakiju. Ide mi se na more. Edited February 7, 2023 by kipo 1
Indy Posted February 7, 2023 Posted February 7, 2023 (edited) 7 minutes ago, kipo said: Pola ih je sjajno. Kontam da kupim prijatelju gitaristi za rodjendan, ali em ne znam dal je vec obradio ovo a znam da mu se nece svidjeti neke. To kad skines moze na usb i dalje neograniceno? Ne treba biti ulogovan ili nesto da bi slusao? Mene 5. najvise dirnula. Mislim da cu popiti rakiju. Ide mi se na more. Naravno, kad se kupi download (mp3, ili flac - ja uvek kupujem samo flac) onda je to tvoje 100%. EDIT. Cak i ako izgubis fajlove jer si npr izgubio USB, ili je trokirao, uvek mozes ponovo da skines sa bandcampa, samo treba da se ulogujes u svoj nalog. Edited February 7, 2023 by Indy 1
Indy Posted February 7, 2023 Posted February 7, 2023 Evo numere Stin ipoga (znaci: U podrumu) - 1. u izvodjenju Brendana Perryja (iz Dead Can Dance, ako neko ne zna) i 2. Dimitris Mystakidis. Btw. Brendan sam peva i svira sve (ukljucujuci i buzuki i sve ostale egzoticne instrumente...)
kipo Posted February 18, 2023 Posted February 18, 2023 (edited) PS nemojte traziti bilo sta drugo njeno. Gospode boze Edited February 18, 2023 by kipo
kipo Posted March 22, 2023 Posted March 22, 2023 Testing testing 123. Tomi na C#dim (il sta li je) izvija glavu
Recommended Posts