Dr Arslanagić Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 ne znam sta dalje da savetujem.ako si proverila osigurace za tvoj stan na glavnom razvodnom ormanu i nisu iskocili, moze da bude da se usled toplote malo pomerio bakarni cesalj u kutiji sa osiguracima pa je izgubilo kontakt. mozda je pregorela zica.imaju li ostali u zgradi struju?
Dr Arslanagić Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 raspitaj se (pitaj komsije na spratu i po vertikali sprat iznad i ispod). ako imaju, problem je kod tebe u stanu (kutija sa osiguracima ili pregorele zice).u tom slucaju zovi elektricara.
Dr Arslanagić Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 jesi li opravila? sta je bilo na kraju?
*edited by mod Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Koje godine je izgradjen onaj veliki soliter na pocetku Goce Delceva?
Svarog Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 (edited) naprsla mi je šoferka na automobilu, a približava se registracija i tehnički pregled.e sad, nigde ne mogu da nađem info da li se prilikom tehničkog pregleda gleda i stanje šoferke.niti mogu da se setim da li mi je istu iko gledao ranijih godina.a ne menja mi se šoferka sad, nije baš jevtino.zna li neko? Edited November 16, 2011 by Svarog
Tale Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Gleda se šoferka, pitanje je samo koliko je prsla i koliko bi se na tehničkom pregledu progledalo.Možda ne moraš da je menjaš, možda može da se zakrpi?
Razzmatazz Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 (edited) Valjda važi pravilo da ako je krek direktno ispred vozača, tj. u njegovoj direktnoj liniji gledanja, onda mora da se menja, a inače može da se krpi (bar sam ja tako čuo). BTW, zar ne bi (makar deo) troškova trebalo osiguranje da ti pokrije?Čime se najlakše skidaju one fleke od čaja iz šolja? Edited November 20, 2011 by Razzmatazz
cmrlj Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 jesi li opravila? sta je bilo na kraju?umalo i ovo pitanje ostade neodgovoreno. popravila, crko limitator, ma sta to bilo :)
ajgor Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Čime se najlakše skidaju one fleke od čaja iz šolja?Pasta "Astonish" za posuđe i malo trljanja čeličnom žicom, blista kao novo. Trošim uglavnom jake crne čajeve, pa otprilike svaka tri do četiri meseca moram da temeljno ožicam šolju, postane tamnosmeđa kao da je ostao sloj kafe po zidovima :)
cmrlj Posted November 27, 2011 Posted November 27, 2011 zna li ko gde ima da se kupi putno zdravstveno osiguranje nedeljom?
luba Posted November 27, 2011 Posted November 27, 2011 na aerodromu radi delta generali do dva, ako ti nesto znaci.uniqa se hvali ovde, mozda vredi proveriti.
MaryPoppins Posted November 27, 2011 Posted November 27, 2011 u dela sitiju, ako se dobro sećam, rade ceo dan.
cmrlj Posted November 27, 2011 Posted November 27, 2011 fala obema, guglovala, nasla da ima na aerodromu, opustila se, sad mi kasno da idem bilo gde drugo. idem da se sunjam po aerodromu pa ako nadjem neke nadjem, ako ne nadjem nek me vrate.
Recommended Posts