Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

neodgovorena pitanja

Featured Replies

pre bih imao savrseno kurje oko

• Replies 3.1k
  • Views 335.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• slepa živana
    slepa živana

ima i ta razlika da se detetu još nije razvio mozak.

• imam taj aparatic ali filips, odlican je, ulaganje koje mi se isplatilo vec prve zime kosta oko 20, mozda 25 eura   edit, evo ga https://www.tehnomedia.rs/kucni-aparati/specijalizo

• Yettel je ,,obavestio,, korisnike na aplikaciji u delu ,,detaljan prikaz racuna,, pa na saamoom dnu u ..napomenama,, a i tu u samom dnu..   a hebes mi sve ako je to iko ikada otvorio!!

Posted Images

sve razvaljene, pa da stavim srebrnjake ko tajson.sta cu s jednim zubom, ne mogu ni gudinu nogicu da oglodjem posteno.

a zamisli kad svi krenu da zigaju u istom trenutku? neugodno, a?

a zamisli kad svi krenu da zigaju u istom trenutku? neugodno, a?
nema sta da zamisljam, znam. moja ti je vilica ko poligon za isprobavanje nuklearnog oruzja.zato lepo svi napolje, i onda srebrnjake, da me bog vidi.

izdrzi jos malo, uskoro ce kloniranje zuba. samo ih zasadis i dobijes citav novi set svojih al zdravih.

izdrzi jos malo, uskoro ce kloniranje zuba. samo ih zasadis i dobijes citav novi set svojih al zdravih.
aha, i jos preko socijalnog....

U čemu je fazon sa ovim Beograd će danas biti najtoplija prestonica u Evropi vremenskim prognozama? Šta je cilj, podizanje morala stanovništva, još 1 dokaz naše izuzetnosti? Žena to izgovara a lepo vidiš iza nje da će npr. u Rimu biti 21.Ili hoće da nam kaže da mi nismo u Evropi...

Edited by Hartmann

hoće da kaže da će zbog najlepših devojaka na svetu koje žive u beogradu, danas subjektivni osećaj biti 22.

U čemu je fazon sa ovim Beograd će danas biti najtoplija prestonica u Evropi vremenskim prognozama? Šta je cilj, podizanje morala stanovništva, još 1 dokaz naše izuzetnosti? Žena to izgovara a lepo vidiš iza nje da će npr. u Rimu biti 21.Ili hoće da nam kaže da mi nismo u Evropi...
Hoce da pokazu da smo i u tome lideri u regionu, a i sire...
U čemu je fazon sa ovim Beograd će danas biti najtoplija prestonica u Evropi vremenskim prognozama?
A u čemu je fazon sa obaveštenjima RTS-a koliko je Celzijusovih stepeni izmereno u Prištini?
hoće da kaže da će zbog najlepših devojaka na svetu koje žive u beogradu, danas subjektivni osećaj biti 22.
moguće, mada mislim da je ovo prilika da neuobičajeno lepo vreme za ovo doba godine izmami veliki broj šetača na ulice našeg glavnog grada™.
A u čemu je fazon sa obaveštenjima RTS-a koliko je Celzijusovih stepeni izmereno u Prištini?
RTS meteorolozi poštuju Ustav i preambulu. -_-

sta covek radi kad mu crkne jedna faza, je l zove elektricara il elektrodistribuciju?

trebalo bi da na spratu imas tablu sa po 3 osiguraca za svaki stan na spratu, proveri da nije tu iskocila faza.

trebalo bi da na spratu imas tablu sa po 3 osiguraca za svaki stan na spratu, proveri da nije tu iskocila faza.
proverila i taj i od cele zgrade. nije.