luba Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 sve razvaljene, pa da stavim srebrnjake ko tajson.sta cu s jednim zubom, ne mogu ni gudinu nogicu da oglodjem posteno.
ToniAdams Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 a zamisli kad svi krenu da zigaju u istom trenutku? neugodno, a?
luba Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 a zamisli kad svi krenu da zigaju u istom trenutku? neugodno, a?nema sta da zamisljam, znam. moja ti je vilica ko poligon za isprobavanje nuklearnog oruzja.zato lepo svi napolje, i onda srebrnjake, da me bog vidi.
cmrlj Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 izdrzi jos malo, uskoro ce kloniranje zuba. samo ih zasadis i dobijes citav novi set svojih al zdravih.
Čutura Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 izdrzi jos malo, uskoro ce kloniranje zuba. samo ih zasadis i dobijes citav novi set svojih al zdravih.aha, i jos preko socijalnog....
čekmeže Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 (edited) U čemu je fazon sa ovim Beograd će danas biti najtoplija prestonica u Evropi vremenskim prognozama? Šta je cilj, podizanje morala stanovništva, još 1 dokaz naše izuzetnosti? Žena to izgovara a lepo vidiš iza nje da će npr. u Rimu biti 21.Ili hoće da nam kaže da mi nismo u Evropi... Edited November 9, 2011 by Hartmann
slepa živana Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 hoće da kaže da će zbog najlepših devojaka na svetu koje žive u beogradu, danas subjektivni osećaj biti 22.
Kayser Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 U čemu je fazon sa ovim Beograd će danas biti najtoplija prestonica u Evropi vremenskim prognozama? Šta je cilj, podizanje morala stanovništva, još 1 dokaz naše izuzetnosti? Žena to izgovara a lepo vidiš iza nje da će npr. u Rimu biti 21.Ili hoće da nam kaže da mi nismo u Evropi...Hoce da pokazu da smo i u tome lideri u regionu, a i sire...
halloween Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 U čemu je fazon sa ovim Beograd će danas biti najtoplija prestonica u Evropi vremenskim prognozama? A u čemu je fazon sa obaveštenjima RTS-a koliko je Celzijusovih stepeni izmereno u Prištini?
Alphons Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 hoće da kaže da će zbog najlepših devojaka na svetu koje žive u beogradu, danas subjektivni osećaj biti 22.moguće, mada mislim da je ovo prilika da neuobičajeno lepo vreme za ovo doba godine izmami veliki broj šetača na ulice našeg glavnog grada™.
Đipalo Junuz Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 A u čemu je fazon sa obaveštenjima RTS-a koliko je Celzijusovih stepeni izmereno u Prištini?RTS meteorolozi poštuju Ustav i preambulu. -_-
cmrlj Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 sta covek radi kad mu crkne jedna faza, je l zove elektricara il elektrodistribuciju?
Dr Arslanagić Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 trebalo bi da na spratu imas tablu sa po 3 osiguraca za svaki stan na spratu, proveri da nije tu iskocila faza.
cmrlj Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 trebalo bi da na spratu imas tablu sa po 3 osiguraca za svaki stan na spratu, proveri da nije tu iskocila faza.proverila i taj i od cele zgrade. nije.
Recommended Posts