November 8, 200915 yr Mislim da sluze da pokupe vlagu koja bi mogla u transportu da dospe u paovanje.
November 9, 200915 yr i da ih stavis na isplazen jezik. mnogo interesantno.Sta se desi onda? Ja ih nisam dugo video ali secam se da je pisalo nesto tipa ne otvarati i/ili ne gutati.
November 9, 200915 yr У оваквим ситуацијама зажалим што немам млађег брата да га убедим да проба прво он.Ја нешто замишљам да се лоптице толико напуне влагом да постану величине парадајза, коа она кинеска играчка - брдо од картона кој епроцвета када му основу урониш у воду. ОнтопикДа ли неко знa чему на торбама за лаптоп служе преграде на задњој страни торбе које су бушне на дну или имају рајфершлус на дну а од горе се затварају само чичак траком. Имам тако нешто и на бившој самсонајтовој и на тренутној бенетоновој торби? Edited November 9, 200915 yr by dusan1975
November 9, 200915 yr e jebote, ako ti ja kazem i ziva sam i nesakata sto ne probas?a to pozadi verujem da sluzi da se torba natakari na onu drsku od kofera sto se izvlaci kad hoces da ga vuces za sobom.
November 9, 200915 yr bude super! sasusi ti se i malo utrne jezik. mnogo zabavno!!Javlja je mnogo zanimljivije ono sto ide posle... Mislim 's utrnulim jezikom' i to... :D
November 9, 200915 yr bude super! sasusi ti se i malo utrne jezik. mnogo zabavno!! Javlja je mnogo zanimljivije ono sto ide posle... Mislim 's utrnulim jezikom' i to... :DLevom ko tudjom :P :DДа ли неко знa чему на торбама за лаптоп служе преграде на задњој страни торбе које су бушне на дну или имају рајфершлус на дну а од горе се затварају само чичак траком. Имам тако нешто и на бившој самсонајтовој и на тренутној бенетоновој торби?ili ovo što je MauDau rekla, ili da se tuda proturi neko remenje pa da od torbe napraviš ranac.