Timmi Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Koja je svrha kuglica u kesicama koje se dobiju uz, recimo, patike?
Hamlet Strašni Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Mislim da sluze da pokupe vlagu koja bi mogla u transportu da dospe u paovanje.
MayDay Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 i da ih stavis na isplazen jezik. mnogo interesantno.
*edited by mod Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 i da ih stavis na isplazen jezik. mnogo interesantno.Sta se desi onda? Ja ih nisam dugo video ali secam se da je pisalo nesto tipa ne otvarati i/ili ne gutati.
Hamlet Strašni Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Znao sam da nema potrebe da ja to uradim da bih saznao sta se desava. Dakle?
MayDay Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 bude super! sasusi ti se i malo utrne jezik. mnogo zabavno!!
Hamlet Strašni Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 (edited) У оваквим ситуацијама зажалим што немам млађег брата да га убедим да проба прво он.Ја нешто замишљам да се лоптице толико напуне влагом да постану величине парадајза, коа она кинеска играчка - брдо од картона кој епроцвета када му основу урониш у воду. ОнтопикДа ли неко знa чему на торбама за лаптоп служе преграде на задњој страни торбе које су бушне на дну или имају рајфершлус на дну а од горе се затварају само чичак траком. Имам тако нешто и на бившој самсонајтовој и на тренутној бенетоновој торби? Edited November 9, 2009 by dusan1975
MayDay Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 e jebote, ako ti ja kazem i ziva sam i nesakata sto ne probas?a to pozadi verujem da sluzi da se torba natakari na onu drsku od kofera sto se izvlaci kad hoces da ga vuces za sobom.
iDemo Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 bude super! sasusi ti se i malo utrne jezik. mnogo zabavno!!Javlja je mnogo zanimljivije ono sto ide posle... Mislim 's utrnulim jezikom' i to... :D
Alphons Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 bude super! sasusi ti se i malo utrne jezik. mnogo zabavno!! Javlja je mnogo zanimljivije ono sto ide posle... Mislim 's utrnulim jezikom' i to... :DLevom ko tudjom :P :DДа ли неко знa чему на торбама за лаптоп служе преграде на задњој страни торбе које су бушне на дну или имају рајфершлус на дну а од горе се затварају само чичак траком. Имам тако нешто и на бившој самсонајтовој и на тренутној бенетоновој торби?ili ovo što je MauDau rekla, ili da se tuda proturi neko remenje pa da od torbe napraviš ranac.
yolo Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Koji je pravi pdf da postavim pitanje o dobrom serviseru za bojlere ariston?
Recommended Posts