Singer Posted April 15, 2015 Posted April 15, 2015 ne može. izvod iz matične knjige može (onaj novi sa hologramom) a državljanstvo ne može. kako država da zna da se nisi odrodio u poslednjih šest meseci?
ivy Posted April 15, 2015 Posted April 15, 2015 koja je fora sa iznajmljivanjem stana preko agencije? posto vidim u oglasima stanove koje oglasavaju agencije a slabije vlasnici
Singer Posted April 15, 2015 Posted April 15, 2015 gistro sigurnost. agencija posreduje u sklapanju ugovora o zakupu stana koji švrljnu obe strane, bez daljih overa (sudskih i sl.). agencija uzme 50% prve rente stanodavcu kao i 50% ovom što rentira. obaveza im je ti nađu podstanara tj. stanodavac se time ne cima i umesto stanodavca traže onaj depozit u visini najmanje jedne rente koja stoji kod stanodavca. to je to. onog momenta kad se stan izda i oni uzmu svoje pare tog momenta više nemaju veze sa vašim odnosom. lezi lebu da te jedem drugim rečima. verovatno se dosta ljudi opeklo o kojekave stanodavce/zakupce pa računaju da će preko agencije da bude sigurica a ono isti mačak u džaku sa većim troškom
ivy Posted April 15, 2015 Posted April 15, 2015 (edited) aham,hvala..jel to onda stanara izadje 100%+50% provizija prva stanarina? Edited April 15, 2015 by ivy
Singer Posted April 15, 2015 Posted April 15, 2015 (edited) da, tako je mene izlazilo dva puta i pričam za BG... naravno, ima slučaja kad se zgotnu stanodavac i zakupac na prvi pogleda pa se onda dogovore da se nisu dogovorili ništa, piši propalo, pa se kasnije nađu i završe sve bez agenta i svima lepo. edit. za rentu prvog stana ti treba kapital jbg, može se nađe (al sve ređe) da neko izdaje bez depozita al ako je imao loše iskustvo pre toga baš teško podstanarski život otvara neka sasvim nova vrata i spoznaju kulture stanovanja u Srba, true story Edited April 15, 2015 by Singer
darling Posted April 15, 2015 Posted April 15, 2015 Kakva je situacija sa nocnom bukom na Dorcolu? Terassa jos divlja? Okolina Strahinjca Bana? jos nije pocela sezona. pitaj za mesec i po dana.
katamaran Posted April 15, 2015 Posted April 15, 2015 Do tad ce se verovatno vec preseliti. Kako je bilo prosle? Ako se dobro secam moj omiljeni splav skoro da nisam ni cuo prosle godine.
darling Posted April 15, 2015 Posted April 15, 2015 prosle godine mene je odvaljivala terasa. komsije na nizim spratovima terasu uopste nisu culi. moja drugarica u zgradi dve od mene, dva sprata vise od mene, ne moze da spava od novaka, a ja nemam pojma da novak postoji... nema pravila. kad izaberu stanove, daj otprilike lokacije, spratnost i orijentaciju, pa cemo da procenjujemo od slucaja do slucaja. :)
katamaran Posted April 15, 2015 Posted April 15, 2015 Verovatno ce negde oko skole Braca Baruh mada postoji i opcija da dodju kod mene u kraj da slusamo Fristajler :)
Sestre Bronte Posted April 15, 2015 Posted April 15, 2015 najbolji drug iz detinjstva stanuje baš u istoimenoj ulici, između dušanove i visokog stevana, sretosmo se na jednoj sahrani bez klope pre desetak dana te mi reče u sklopu jedne druge teme, citiram: "da nije tramvaja, morao bih da proveravam da li sam živ"
katamaran Posted April 16, 2015 Posted April 16, 2015 Zanimljivo. To je super lokacija zbog blizine posla i skole za klinca al bih tu ocekivao zurku do zore.
maheem Posted April 24, 2015 Posted April 24, 2015 ne može. izvod iz matične knjige može (onaj novi sa hologramom) a državljanstvo ne može. kako država da zna da se nisi odrodio u poslednjih šest meseci? u ns supu ne treba friško državljanstvo. kao i do sada
Singer Posted April 24, 2015 Posted April 24, 2015 u ns supu ne treba friško državljanstvo. kao i do sada ... i treba da se otcepite
Recommended Posts