fragand Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 ovaj moj laje kad ima neko u stanu, a otvaraju se ulazna vrata, ponekad na terasi laje i retko zavijajeste neprijatno i pokusavamo to da smanjimolabrador ne laje, cau ponekad
Ariel Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 @ivy - zavisi od psa. i od stana. Ali uglavnom laju, što ne bi lajali?
ivy Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 ma nemam pojma,ja slušam ove moje seoske po dvorištima koliko mnoogo i bez prestanka laju i idu na živce pa se mislim da li su i ranije baš toliko lajali ili sam to samo ja i meni to sada više smeta pa se pitam kakvo je stanje po zgradama i stanovima gde je sve manje i bliže a psi ko psi..i sećam se da sam ja svog psa lepo učila i aktivno ućutkivala da ne laje baš bez potrebe ko što bi htela upravo zbog komšija,a ovi ostali ništa..ne znam samo kako njima ne smeta..
nbg4ever Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 A ti dvorisni laju ko nenormalni. Pre dve godine bio u Vrdniku. Svako vece, cim valjda neko kasno prodje ulicom, tako krenu da laju. I tacno mozes da pratis lavez/putnika namernika kako se krece kroz mesto. Zgradisnim kerovima, izgleda da nema sta da skrece paznju
Čutura Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 ma nemam pojma,ja slušam ove moje seoske po dvorištima koliko mnoogo i bez prestanka laju i idu na živce pa se mislim da li su i ranije baš toliko lajali ili sam to samo ja i meni to sada više smeta pa se pitam kakvo je stanje po zgradama i stanovima gde je sve manje i bliže a psi ko psi..i sećam se da sam ja svog psa lepo učila i aktivno ućutkivala da ne laje baš bez potrebe ko što bi htela upravo zbog komšija,a ovi ostali ništa..ne znam samo kako njima ne smeta..kad si presla na zelenis a smanjila supstance.
ivy Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 kad si presla na zelenis a smanjila supstance. može biti da je to viš da vršim istraživanje i introspekciju..a i zašlo se u jedne godine...
đorđe geprat Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 jel laju psi u zgradama i stanovima i koliko?moje kuje laju kad god neko ulazi u stan ili prolazi pored stana. komšijama ne smeta, provereno. svi ih vole.
ivy Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 moje kuje laju kad god neko ulazi u stan ili prolazi pored stana. komšijama ne smeta, provereno. svi ih vole.to lajanje verovatno traje minut,dva..ako ne i krace..misim ne laju po celi dan i to..
đorđe geprat Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 to lajanje verovatno traje minut,dva..ako ne i krace..misim ne laju po celi dan i to..da, trebalo je da napišem da zalaju. no, tamo u šumadiji laju permanentno. noću ih uterujem u kuću, inače, ništa od sna. naprosto, s one strane ograde vodi se neki noćni život, glodari, ptice, ježevi, srne.......... jedna zalaje, krenu i ostale i tako to.
Ryan Franco Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=enBLNVOBVKEda li je istina da je ovaj lik ostao bez oka? koji je bio epilog ove situacije? da li ej neko išao na sud?ta pitanja me muče već četiri godine. Edited May 13, 2013 by McCabe
Amos Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 da, trebalo je da napišem da zalaju. no, tamo u šumadiji laju permanentno. noću ih uterujem u kuću, inače, ništa od sna. naprosto, s one strane ograde vodi se neki noćni život, glodari, ptice, ježevi, srne.......... jedna zalaje, krenu i ostale i tako to.Malo van teme, ali moze da bude zanimljivo za vas. Pre mesec dana se Bigl moje sestre otrovao u Belanovici. Zet nije na vreme provalio i kad je poceo da povraca vec je bilo kasno. Otrov je bio zuckaste boje i pomesan sa nekim kupusom.
đorđe geprat Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 hvala na pažnji. moj plac je ograđen i obezeđeno je da kuje ne mogu da izađu sem ako ih ja vodim negde. obratiću pažnju, dešava se da ih u šetnji oslobodim povodca.
placenik Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 Malo van teme, ali moze da bude zanimljivo za vas. Pre mesec dana se Bigl moje sestre otrovao u Belanovici. Zet nije na vreme provalio i kad je poceo da povraca vec je bilo kasno. Otrov je bio zuckaste boje i pomesan sa nekim kupusom.Kreozan je zuckast... Jako zajebata stvar posto truje na dodir, zato nam je kao deci i objasnjeno sta je, da slucajno ne pipnemo :(
katamaran Posted May 15, 2013 Posted May 15, 2013 Kineski trzni centar ne radi cetvrtkom?tako bar ovde kazuhttp://www.nadji.info/mesto/40089/kineski-trzni-centar/
Recommended Posts