Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

neodgovorena pitanja

Featured Replies

... i gde bacam stare baterije?
u maksiju na cvetnom trgu, u alonsu... verovatno ima i u drugim velikim maxijima. blizu ulaza ima jedna plastična kanta u obliku džinovske baterije, piše na njoj toshiba. e pa tu baci!
  • Replies 3.1k
  • Views 335.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• slepa živana
    slepa živana

ima i ta razlika da se detetu još nije razvio mozak.

• imam taj aparatic ali filips, odlican je, ulaganje koje mi se isplatilo vec prve zime kosta oko 20, mozda 25 eura   edit, evo ga https://www.tehnomedia.rs/kucni-aparati/specijalizo

• Yettel je ,,obavestio,, korisnike na aplikaciji u delu ,,detaljan prikaz racuna,, pa na saamoom dnu u ..napomenama,, a i tu u samom dnu..   a hebes mi sve ako je to iko ikada otvorio!!

Posted Images

to shiba ko ludo? bacim tamo!

Ima i u onom fensi maksiju pored kneza sto radi 24h

Suvi vrat i pecenica (standardnog kvaliteta) 700 din/ kg u Aman marketu.editOvo je trebalo na recesivni.

Edited by halloween

Zivim u predivnom potkrovlju gde na jednoj strani stana tri krovna prozora prave pakao od vrucine cim grane sunce. Stavicu UV klima folije na stakla, a ima li neko jos neki savet kako se u potkrovlju zastititi od vrucine? Imam klimu btw. ali zbog rasporeda soba slabo dopire hladnoca

nema spasa. nije samo do prozora, krov ceo upija sunce. eventualnograss-roof6.jpg

Zivim u predivnom potkrovlju gde na jednoj strani stana tri krovna prozora prave pakao od vrucine cim grane sunce. Stavicu UV klima folije na stakla, a ima li neko jos neki savet kako se u potkrovlju zastititi od vrucine? Imam klimu btw. ali zbog rasporeda soba slabo dopire hladnoca
predhodni stanprvo sam stavio neku folijunije vredelo pa sam nasao neku alufoliju viseslojnu i totalno zatvorio svetlost (sa spoljne strane)a kad se zagreje zgrada nema leka

Edited by fragand

Stavicu UV klima folije na stakla
e a gde to ima i posto?
bilo je negde, al sam zaboravio gde: gde nosim lekove kojima je istekao rok trajanja i gde bacam stare baterije?
probao sam jednom (ne tako davno) da odnesem kesicu sa takvim lekovima u apoteku u balkanskoj, iznad lomine. ne primaju, postoji odluka ali nemaju gde da drže. "šta da radim sa ovim?" "ne znamo". završili u kanti preko puta "praga".

Jedno pitanje. Kako ide antikvarski biznis u Begišu? Imati jednu radnjicu na Dorćolu. Je l kupuju ljudi?

Bolje su ti trziste hipsteri:)

Moguće, ali juče sam ceo dan provela na onim velikim aukcijama u Drouot. Majko mila, za koje male pare se prodaju fantastične stvari. Napoleon stoni satovi za 20-30 evra, Limož porcelanski setovi šolja za kafu za 25 evra, slike manje poznatih umetnika iz XIX veka po ceni pola koliko vredi sam ram. Bruka!

Koja je razlika izmedju crne i zelene guarane ?

Edited by Verterdegete

Koja je razlika izmedju crne i zelene guarane ?
crna ima 320 mg/litru kofeinazelena 240

dajte mi neukoj alternativne nacine farbanja uskrsnjih jajaono tradicionalno sa lukom nije opcija; dakle sta drugo radi poso? crni caj, cvekla, vostane bojice, tempere?? :huh:i da jaja mogu da se jedu posle