Jump to content

neodgovorena pitanja

Featured Replies

... i gde bacam stare baterije?
u maksiju na cvetnom trgu, u alonsu... verovatno ima i u drugim velikim maxijima. blizu ulaza ima jedna plastična kanta u obliku džinovske baterije, piše na njoj toshiba. e pa tu baci!

to shiba ko ludo? bacim tamo!

Ima i u onom fensi maksiju pored kneza sto radi 24h

Suvi vrat i pecenica (standardnog kvaliteta) 700 din/ kg u Aman marketu.editOvo je trebalo na recesivni.

Edited by halloween

Zivim u predivnom potkrovlju gde na jednoj strani stana tri krovna prozora prave pakao od vrucine cim grane sunce. Stavicu UV klima folije na stakla, a ima li neko jos neki savet kako se u potkrovlju zastititi od vrucine? Imam klimu btw. ali zbog rasporeda soba slabo dopire hladnoca

nema spasa. nije samo do prozora, krov ceo upija sunce. eventualnograss-roof6.jpg

Zivim u predivnom potkrovlju gde na jednoj strani stana tri krovna prozora prave pakao od vrucine cim grane sunce. Stavicu UV klima folije na stakla, a ima li neko jos neki savet kako se u potkrovlju zastititi od vrucine? Imam klimu btw. ali zbog rasporeda soba slabo dopire hladnoca
predhodni stanprvo sam stavio neku folijunije vredelo pa sam nasao neku alufoliju viseslojnu i totalno zatvorio svetlost (sa spoljne strane)a kad se zagreje zgrada nema leka

Edited by fragand

Stavicu UV klima folije na stakla
e a gde to ima i posto?
bilo je negde, al sam zaboravio gde: gde nosim lekove kojima je istekao rok trajanja i gde bacam stare baterije?
probao sam jednom (ne tako davno) da odnesem kesicu sa takvim lekovima u apoteku u balkanskoj, iznad lomine. ne primaju, postoji odluka ali nemaju gde da drže. "šta da radim sa ovim?" "ne znamo". završili u kanti preko puta "praga".

Jedno pitanje. Kako ide antikvarski biznis u Begišu? Imati jednu radnjicu na Dorćolu. Je l kupuju ljudi?

Bolje su ti trziste hipsteri:)

Moguće, ali juče sam ceo dan provela na onim velikim aukcijama u Drouot. Majko mila, za koje male pare se prodaju fantastične stvari. Napoleon stoni satovi za 20-30 evra, Limož porcelanski setovi šolja za kafu za 25 evra, slike manje poznatih umetnika iz XIX veka po ceni pola koliko vredi sam ram. Bruka!

Koja je razlika izmedju crne i zelene guarane ?

Edited by Verterdegete

Koja je razlika izmedju crne i zelene guarane ?
crna ima 320 mg/litru kofeinazelena 240

dajte mi neukoj alternativne nacine farbanja uskrsnjih jajaono tradicionalno sa lukom nije opcija; dakle sta drugo radi poso? crni caj, cvekla, vostane bojice, tempere?? :huh:i da jaja mogu da se jedu posle