ExicPL Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 Kako mislis pismeno?Nije pismeno, isla je licno u studentsku sluzbu. Tamo pricala sa sefom, on rekao da ne mogu da izdaju duplikat uverenja, da preda zahtev za diplomu, da je trebala da napravi overene kopije... "Nista ne moze da se uradi" i sve u tom smislu.
ExicPL Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 istekao edit...Sad vidim da mnogi fakulteti u cenovniku imaju stavku "duplikat uverenja o diplomiranju".
Hamlet Strašni Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 Pa izdavanje uverenja je javno ovlascene i oni su duzni da izdaju uverenja o cinjenicama o kojima vode evidenciju po sluzbenoj duznosti. Napise zahtev za izdavanje uverenja i posalje preporuceno sa povratnicom.
kapetanm Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 Fakultet je dužan da izda i stotinu uverenja ako treba na osnovu svoje evidencije. Diploma je drugo.
ExicPL Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 Odlicno.Prenecu joj sve ovo, pa neka ode do faksa opet, ovaj put sa argumentima.Pretpostavljam da je ovima problem sto nemaju to u cenovniku pa ne znaju kako da naplate.Hvala jos jednom.
vinska musica Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 Kako mislis pismeno?Nije pismeno, isla je licno u studentsku sluzbu. Tamo pricala sa sefom, on rekao da ne mogu da izdaju duplikat uverenja, da preda zahtev za diplomu, da je trebala da napravi overene kopije... "Nista ne moze da se uradi" i sve u tom smislu.A propo takve zločinačke birokratije, koristim priliku da do nebesa pohvalim srednju birotehničku školu u Bg, u kojoj sam, usred ratnog haosa, bez ikakvih problema izvadila uverenje o diplomiranju za "treće lice" - osobu koja je tu školu, kao "večernju", završila "pre Hrista", + imala prebivalište u BiH,nalazila se u izbeglištvu u Holandiji, a diploma joj trebala za regulisanje penzije.
*edited by mod Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Jel ima neko ideju kako je pola lesine goluba moglo da se stvori na terasi 6og sprata? Mislim jeste da su od svega ostala samo krila ali nesto sumnjam da je doleteo.
nbg4ever Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Doneo ga neki soko, vetruska, peruska... ili kako se vec zovu?
*edited by mod Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Moguce, mada ih nisam vidjao po Vracaru toliko. Meni na pamet pada da je mozda uginuo pa su ga tokom noci ostali golubovi kanibalski obradili (jbg bio sam na ovom topicu Hanibal).Prvo sam pomislio da je neka macka, ali mislim da je ipak previsoko za njih.
nbg4ever Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Jbm li ga, ovde cesto vidjam te grabljivice kako jure golubove.A moguce je da su i golubovi presli na tamnu stranu. Jel ostala neka prazna boca kjantija i po koji fava pasuljcic? :D
*edited by mod Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 bice da si ti iak u pravu. Neka grabljivica ga ustekala tu pa ga posle odnela, posto kada sam se vratio posle sat vremena da pocistim, nije bilo nicega. sreca da sam slikao inace bih pomislio da sam poludeo.
slepa živana Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 ja sam jednom zatekla gačke na krovu kako komadaju goluba... a oni i nisu neka egzotika.
kapetanm Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 Hitno pitanje za forumaše iz Kragujevca, ako može do kraja večeri (samo dotle mi igra): Da li rade šalteri MUP-a i opštine subotom?Ajde Steins i ostali
kud u maglu Simoviću Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 ko razvozi staru polu-ispravu belu tehniku?tj. kako se iste rastosiljati?
Đipalo Junuz Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 ko razvozi staru polu-ispravu belu tehniku?tj. kako se iste rastosiljati?Kod mene kroz ulicu obično vikendom prolaze sa kamionima i preko megafona obaveštavaju da kupuju (čitaj - besplatno odvoze) sve što ti je višak...Zatekneš pored kontejnera ljude koji skupljaju papir i ostale sekundarne sirovine i ponudiš im, sigurno znaju nekog ko skuplja i odvozi to...Ili druga varijanta:Oglas 1Oglas 2
Recommended Posts