March 5, 201312 yr možda je neko pitao ranije:šta se koristi kao gorivo u vatikanu za beli / crni dim?
March 5, 201312 yr za beli - glasacki listiciza crni - listici uz dodatak nekog agensa kao sto je vlazno seno.
March 5, 201312 yr To zato što iako ti unosiš tečnost, so iz vode je veže za sebe? Znači ja bih dehidrirala ako bih tečnost unosila kroz supice?
March 5, 201312 yr verovatno ako bi se hranila isključivo supom iz kesicepričao onomad Bear Grylls o tome, ako se ne varam na popijenih 1dl morske vode mora da se popije nekoliko litara česmovače da bi to neutralisalo
March 5, 201312 yr Da, potrebna je voda da potera so iz organizma. Joj, ne daj Bože nikom da padne u o iskušenje od žedji.
March 5, 201312 yr @ gepratod 2005. su odlucili i da zvone zvona, narocito kad dim nije bas jasno beo. inace je prvobitno nastalo tako sto su glasacki listici pecatirani voskom, pa su, ukoliko ni u jednoj kutiji nije bilo dovoljno glasova, spaljivani neotvoreni, a dim od voska je bio crn. kasnije su dodavali vlažnu slamu, a danas su prešli na neke hemikalije.
March 8, 201312 yr sestrić / nećakpevaj ujko pevaj rode daj sestriću razonode Edited March 8, 201312 yr by Lezilebovich
March 8, 201312 yr pa kako sestrić kad nije od njegove sestre?eventualno isto nećaci :huh:inače to se i ja pitam već neko vreme, mada više u smislu šta su meni nećake mog muža?isto nećake ili postoji neki poseban naziv?a sestričine i bratanice mi ne mogu biti u ludilu jer nisu deca moje sestre/mog brata
March 8, 201312 yr nećak :lolol:sestrić je sin od sestre. a ujnu može da ženi Edited March 8, 201312 yr by slepa živana
March 13, 201312 yr Često vidim 2-3 penzionera koji sačekaju da vozač donese paket novina 24 sata i uredno pokupe po 50-ak komada.Šta dalje rade sa tim?