Jump to content
IGNORED

neodgovorena pitanja

Ros

Recommended Posts

Posted

možda je neko pitao ranije:šta se koristi kao gorivo u vatikanu za beli / crni dim?

Posted

za beli - glasacki listiciza crni - listici uz dodatak nekog agensa kao sto je vlazno seno.

Posted

E, a zbog čega se umire ako se pije morska voda kad se ostane na pustom ostrvu?

Posted

dehidracije

Posted

To zato što iako ti unosiš tečnost, so iz vode je veže za sebe? Znači ja bih dehidrirala ako bih tečnost unosila kroz supice?

Posted

verovatno ako bi se hranila isključivo supom iz kesicepričao onomad Bear Grylls o tome, ako se ne varam na popijenih 1dl morske vode mora da se popije nekoliko litara česmovače da bi to neutralisalo

Posted

Ne verujem da bi dehidrirala od supice, mnogo je to manja koncentracija soli

Posted

Da, potrebna je voda da potera so iz organizma. Joj, ne daj Bože nikom da padne u o iskušenje od žedji.

Posted

@ gepratod 2005. su odlucili i da zvone zvona, narocito kad dim nije bas jasno beo. inace je prvobitno nastalo tako sto su glasacki listici pecatirani voskom, pa su, ukoliko ni u jednoj kutiji nije bilo dovoljno glasova, spaljivani neotvoreni, a dim od voska je bio crn. kasnije su dodavali vlažnu slamu, a danas su prešli na neke hemikalije.

Posted

Šta sam ja svojoj strini, teči, ujni...? Kako se zove taj "rod"?

Posted (edited)

sestrić / nećakpevaj ujko pevaj rode daj sestriću razonode

Edited by Lezilebovich
Posted

pa kako sestrić kad nije od njegove sestre?eventualno isto nećaci :huh:inače to se i ja pitam već neko vreme, mada više u smislu šta su meni nećake mog muža?isto nećake ili postoji neki poseban naziv?a sestričine i bratanice mi ne mogu biti u ludilu jer nisu deca moje sestre/mog brata

Posted (edited)
nećak
:lolol:sestrić je sin od sestre. a ujnu može da ženi Edited by slepa živana
Posted

Često vidim 2-3 penzionera koji sačekaju da vozač donese paket novina 24 sata i uredno pokupe po 50-ak komada.Šta dalje rade sa tim?

Posted (edited)

lozeudele komsilukubrisu dupeta

Edited by orderka