March 1, 201312 yr Sta je nepatrijahalni poklon za 8 mart? Posto smo zakljucili da su dijamanti izgustirani a i bili bi previse ako nisi Mr Big.
March 1, 201312 yr stene.za stene jorkija mogu da me imaju i zene koje se prebrzo kupaju. Yagodina style.ali ne pomaze u drugom smeru.
March 1, 201312 yr ulaznice za operu i limunana posle.hm a ko da ide sa njom?tri najlepse stvari kafica pre i limunana posle.
March 1, 201312 yr hm a ko da ide sa njom?tri najlepse stvari kafica pre i limunana posle.nek ide sa stenetom.pogodio sam te za limunanu, a?
March 1, 201312 yr za stene jorkija mogu da me imaju i zene koje se prebrzo kupaju. Yagodina style.sta je ovo danas, pljuste ponude sa svih strana!? Edited March 1, 201312 yr by cmrlj
March 2, 201312 yr Ja se kupam nedeljom leti a zimi jednom mesecno. Mnogo ladno bre! A i naviknes se na sopstveni smrad pa ti ne smeta a za druge te bas briga.
March 2, 201312 yr Pitanje.Nije za mene, tako da ne mari i ako niko ne zna.Koliko http://www.oxford-jagodina.rs/ ima veze sa pravim oksfordom, naslućujem odgovor ali mi treba proverena informacija.