Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

neodgovorena pitanja

Featured Replies

:lol:
  • Replies 3.1k
  • Views 335.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• slepa živana
    slepa živana

ima i ta razlika da se detetu još nije razvio mozak.

• imam taj aparatic ali filips, odlican je, ulaganje koje mi se isplatilo vec prve zime kosta oko 20, mozda 25 eura   edit, evo ga https://www.tehnomedia.rs/kucni-aparati/specijalizo

• Yettel je ,,obavestio,, korisnike na aplikaciji u delu ,,detaljan prikaz racuna,, pa na saamoom dnu u ..napomenama,, a i tu u samom dnu..   a hebes mi sve ako je to iko ikada otvorio!!

Posted Images

pa jasno, tako je to sa nama bodibilderima :fantom:

koliko puta i kojim intenzitetom valja luftirati zimi da prozori ne bi bili vlažni mokri curelo s njih sve do poda & da se ne bi na njih i na zidove navlačila buđ?

koliko puta i kojim intenzitetom valja luftirati zimi da prozori ne bi bili vlažni mokri curelo s njih sve do poda & da se ne bi na njih i na zidove navlačila buđ?
sakupljac-vlaga.jpgprobaj ovo, meni je pomoglo

e fala, potražiću te đavole a i luftiraću više, pa da vidimo :)baš me nešto smorilo ovih dana

Čime greješ?Koliko imaš betona u zidovima? Za buđ ima neko sredstvo "Jubocid"

Edited by kapetanm

jel moze meni neko da da malo te vlage? osecam se kao da zivim u barutnom magacinu

turi one keramičke čančiće na radijatore

Edited by kud u maglu Simovicu

+1

+1 za keramičke čančiće (ili bilo šta slično, ja sam u jednom od svojih stanova po belom svetu rabila neke keramičke činijice koje inače koristim za sosove/salate/itd jer je bilo suvo u vražju mater)a grejanje je centralno, nego je <kolosalni> zajeb i što je na 20m od reke

ja imam čančiće od onog materijala kao korito u kome se šure svinje. stra me da naspem u njih vodu možda imaju vremeplovno svojsvtvo.

ja turio davno to na radijatore i preporodio se

ja imam čančiće od onog materijala kao korito u kome se šure svinje. stra me da naspem u njih vodu možda imaju vremeplovno svojsvtvo.

prase.jpg

Ima li nekakvih načina da se naruči bilo šta sa japanskog "Amazona"? I ko ono beše iz Japana? Vredi li da taj neko to tamo pazari, pa da pošalje u Srbijicu?

šta ti tačno treba iz japana? Možda mogu da posredujem