November 11, 201212 yr Solfac gel od Bayer-a. Mala tubica, malo poskuplja ali efikasna. Stavi u ćoškove gde oni prolaze. Dosta je par kapi da se vidi razlika. Vole to da jedu, ne mogu da odole pa kad se jedan prejede svi odu na sahranu i ne vrate se
November 11, 201212 yr Solfac gel od Bayer-a. Mala tubica, malo poskuplja ali efikasna. Stavi u ćoškove gde oni prolaze. Dosta je par kapi da se vidi razlika. Vole to da jedu, ne mogu da odole pa kad se jedan prejede svi odu na sahranu i ne vrate se'fala!kako covek da zna da je plin u plinskoj boci pri kraju?Meni se sporije pali, i kao da je manji plamen nego inače.
November 11, 201212 yr Solfac gel od Bayer-a. Mala tubica, malo poskuplja ali efikasna. Stavi u ćoškove gde oni prolaze. Dosta je par kapi da se vidi razlika. Vole to da jedu, ne mogu da odole pa kad se jedan prejede svi odu na sahranu i ne vrate seGde da trazim taj gel....
November 11, 201212 yr kako covek da zna da je plin u plinskoj boci pri kraju?plamen postaje sve manje plav i sve vise narandzast.
November 14, 201212 yr tek sad videla, hvala oboma, obraticu paznju na teskopaljivi narandzasti plamen koji kopni :)
November 14, 201212 yr Kako se borite protiv buba ? Ovih insektoidnih, ne ovih forumaških, to ne bismo hteli :DKeva prijavljuje da se pojavljuju u kupatilu tokom noći, ja ujutru prskam Raidom ko blesav, ali nema pomaka.I nemam pojma odakle dolaze.Ja nemam problema sa bubama. Jedino su se letos na kratko pojavili zuti mravi, ali su brzo otisli. No ovi koji imaju koriste onaj aparat sto se utakne struju i tera zvukom bube, niko se jos nije pozalio.
November 15, 201212 yr imas sigurno u zira centru, u onoj novinarnici na prvom spratu.a da ih kupish sa neta ?
November 15, 201212 yr imas sigurno u zira centru, u onoj novinarnici na prvom spratu.a da ih kupish™ sa neta ?Prodavnica u Ziri je deo maloprodajnog lanca u okviru firme koja ovde prodaje i stranu štampu.
November 15, 201212 yr gde u beogradu mogu da se kupe strane novine? konkretno economist? Ja ovde svako malo razgledam stranu štampu...
November 15, 201212 yr Prodavnica u Ziri je deo maloprodajnog lanca u okviru firme koja ovde prodaje i stranu štampu.e, to, bravo. nisam mogao da se setim kako se zove prodavnica, sanse nije bilo. Enivej, ja sam ih mahom vidjao po tržnim centrima, ako te put nanese...