Jump to content
IGNORED

neodgovorena pitanja

Ros

Recommended Posts

Posted

Solfac gel od Bayer-a. Mala tubica, malo poskuplja ali efikasna. Stavi u ćoškove gde oni prolaze. Dosta je par kapi da se vidi razlika. Vole to da jedu, ne mogu da odole pa kad se jedan prejede svi odu na sahranu i ne vrate se

Posted

kako covek da zna da je plin u plinskoj boci pri kraju?

Posted
Solfac gel od Bayer-a. Mala tubica, malo poskuplja ali efikasna. Stavi u ćoškove gde oni prolaze. Dosta je par kapi da se vidi razlika. Vole to da jedu, ne mogu da odole pa kad se jedan prejede svi odu na sahranu i ne vrate se
'fala!
Meni se sporije pali, i kao da je manji plamen nego inače.
Posted
Gde da trazim taj gel....
Posted
plamen postaje sve manje plav i sve vise narandzast.
Posted

tek sad videla, hvala oboma, obraticu paznju na teskopaljivi narandzasti plamen koji kopni :)

Posted
Kako se borite protiv buba ? Ovih insektoidnih, ne ovih forumaških, to ne bismo hteli :DKeva prijavljuje da se pojavljuju u kupatilu tokom noći, ja ujutru prskam Raidom ko blesav, ali nema pomaka.I nemam pojma odakle dolaze.
Ja nemam problema sa bubama. Jedino su se letos na kratko pojavili zuti mravi, ali su brzo otisli. No ovi koji imaju koriste onaj aparat sto se utakne struju i tera zvukom bube, niko se jos nije pozalio.
Posted

gde u beogradu mogu da se kupe strane novine? konkretno economist?

Posted

imas sigurno u zira centru, u onoj novinarnici na prvom spratu.a da ih kupish™ sa neta ?

Posted
imas sigurno u zira centru, u onoj novinarnici na prvom spratu.a da ih kupish™ sa neta ?
Prodavnica u Ziri je deo maloprodajnog lanca u okviru firme koja ovde prodaje i stranu štampu.
Posted
gde u beogradu mogu da se kupe strane novine? konkretno economist?
Ja ovde svako malo razgledam stranu štampu...
Posted
Prodavnica u Ziri je deo maloprodajnog lanca u okviru firme koja ovde prodaje i stranu štampu.
e, to, bravo. nisam mogao da se setim kako se zove prodavnica, sanse nije bilo. Enivej, ja sam ih mahom vidjao po tržnim centrima, ako te put nanese...
  • 2 weeks later...
Posted

a jer stvarno mi muski ne mozemo da dobijemo celulit nikako?

Posted

tako kažu...mada, opet po pričama, tebi ne ginu strije