October 28, 201212 yr Pa dobro, nećemo ti sad kvariti sreću zbog nekretnine - sad obrni prase, i naseli dete
October 28, 201212 yr a jebiga, nema nista ni blizu tako dobro uradjeno. oblice, pa petica stiropor pa opet drvo.gore i dole nepromocive ploce.ima za slicne novce kucica u pet centru al je kurac od ovce.ovo je najveca moguca, za 4 zivuljke.A gde si to kupio?
October 28, 201212 yr trenutno je oboren sajt, zove se formanaturale.prodaju u sipadu u zemunu, a pravi lik u sremskoj mitrovici.
November 2, 201212 yr slikacu cim doceram, a ovako izgledjukoje stipse. redovi tegole se slažu gušće.
November 4, 201212 yr da li neko zna nesto poblize o centru za promociju nauke? da li stvarno vozi naucni kamion i kakvu slavnu istrazivacku proslost ima brod "argus"poz
November 4, 201212 yr Imas ovde.Secam se da nikad nisam uspeo do kraja da pohvatam sve sa tim brodom.
November 5, 201212 yr pregledala sam im sajt, portal, i nisam nista uspela da pohvatam. osim izlozbi i naucno-popularnih knjiga koje izdaju.zanima me je li to jos jedno prodavanje magle.poz
November 5, 201212 yr ja sam ispred institucije moje naučne konkurisao za sredstva kod njih za jedan mini projektić i dobili smo novac (manje nego što smo tražili i malo je kasnilo, ali bože moj)
November 5, 201212 yr Secam se da je pompezno predstavljen i posle je sve utihnulo. Onda sam razmisljao da je Djindjic time hteo da da simbolicki vetar u ledja nauci, ali nije se imalo para.Kazem mnogo stvari je tu ostalo nedoreceno. Edited November 5, 201212 yr by bergasa19
November 7, 201212 yr vole epsku, o nasim korjenima i svetim precima.odakle tolika histerija unas oko usa izbora? ljudi se prave da ih zanima, da bi bili kewl?jel to bio slucaj i sa ustancima po egiptu i ostalim libijama?
November 7, 201212 yr Forumaši imaju deonice po hongkonškim berzama, pa brinu kakve su reakcije -- tu se mora u sekundi reagovati
November 11, 201212 yr Kako se borite protiv buba ? Ovih insektoidnih, ne ovih forumaških, to ne bismo hteli :DKeva prijavljuje da se pojavljuju u kupatilu tokom noći, ja ujutru prskam Raidom ko blesav, ali nema pomaka.I nemam pojma odakle dolaze.