Jump to content
IGNORED

neodgovorena pitanja

Ros

Recommended Posts

Posted

Pa dobro, nećemo ti sad kvariti sreću zbog nekretnine - sad obrni prase, i naseli dete

Posted
a jebiga, nema nista ni blizu tako dobro uradjeno. oblice, pa petica stiropor pa opet drvo.gore i dole nepromocive ploce.ima za slicne novce kucica u pet centru al je kurac od ovce.ovo je najveca moguca, za 4 zivuljke.
A gde si to kupio?
Posted

trenutno je oboren sajt, zove se formanaturale.prodaju u sipadu u zemunu, a pravi lik u sremskoj mitrovici.

Posted
slikacu cim doceram, a ovako izgledjukucice-za-pse-3.jpg
koje stipse. redovi tegole se slažu gušće.
Posted

da li neko zna nesto poblize o centru za promociju nauke? da li stvarno vozi naucni kamion i kakvu slavnu istrazivacku proslost ima brod "argus"poz

Posted

Imas ovde.Secam se da nikad nisam uspeo do kraja da pohvatam sve sa tim brodom.

Posted

pregledala sam im sajt, portal, i nisam nista uspela da pohvatam. osim izlozbi i naucno-popularnih knjiga koje izdaju.zanima me je li to jos jedno prodavanje magle.poz

Posted

ja sam ispred institucije moje naučne konkurisao za sredstva kod njih za jedan mini projektić i dobili smo novac (manje nego što smo tražili i malo je kasnilo, ali bože moj)

Posted (edited)

Secam se da je pompezno predstavljen i posle je sve utihnulo. Onda sam razmisljao da je Djindjic time hteo da da simbolicki vetar u ledja nauci, ali nije se imalo para.Kazem mnogo stvari je tu ostalo nedoreceno.

Edited by bergasa19
Posted

vole epsku, o nasim korjenima i svetim precima.odakle tolika histerija unas oko usa izbora? ljudi se prave da ih zanima, da bi bili kewl?jel to bio slucaj i sa ustancima po egiptu i ostalim libijama?

Posted

da, samo nisu isti ljudi, ovi drugi su jos kulji.

Posted

Forumaši imaju deonice po hongkonškim berzama, pa brinu kakve su reakcije -- tu se mora u sekundi reagovati

Posted

Kako se borite protiv buba ? Ovih insektoidnih, ne ovih forumaških, to ne bismo hteli :DKeva prijavljuje da se pojavljuju u kupatilu tokom noći, ja ujutru prskam Raidom ko blesav, ali nema pomaka.I nemam pojma odakle dolaze.