kapetanm Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 Pa dobro, nećemo ti sad kvariti sreću zbog nekretnine - sad obrni prase, i naseli dete
Frank Pembleton Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 a jebiga, nema nista ni blizu tako dobro uradjeno. oblice, pa petica stiropor pa opet drvo.gore i dole nepromocive ploce.ima za slicne novce kucica u pet centru al je kurac od ovce.ovo je najveca moguca, za 4 zivuljke.A gde si to kupio?
ToniAdams Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 trenutno je oboren sajt, zove se formanaturale.prodaju u sipadu u zemunu, a pravi lik u sremskoj mitrovici.
đorđe geprat Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 slikacu cim doceram, a ovako izgledjukoje stipse. redovi tegole se slažu gušće.
le petit nicolas Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 da li neko zna nesto poblize o centru za promociju nauke? da li stvarno vozi naucni kamion i kakvu slavnu istrazivacku proslost ima brod "argus"poz
bergasa19 Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Imas ovde.Secam se da nikad nisam uspeo do kraja da pohvatam sve sa tim brodom.
le petit nicolas Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 pregledala sam im sajt, portal, i nisam nista uspela da pohvatam. osim izlozbi i naucno-popularnih knjiga koje izdaju.zanima me je li to jos jedno prodavanje magle.poz
Dr Arslanagić Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 ja sam ispred institucije moje naučne konkurisao za sredstva kod njih za jedan mini projektić i dobili smo novac (manje nego što smo tražili i malo je kasnilo, ali bože moj)
bergasa19 Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 (edited) Secam se da je pompezno predstavljen i posle je sve utihnulo. Onda sam razmisljao da je Djindjic time hteo da da simbolicki vetar u ledja nauci, ali nije se imalo para.Kazem mnogo stvari je tu ostalo nedoreceno. Edited November 5, 2012 by bergasa19
ToniAdams Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 vole epsku, o nasim korjenima i svetim precima.odakle tolika histerija unas oko usa izbora? ljudi se prave da ih zanima, da bi bili kewl?jel to bio slucaj i sa ustancima po egiptu i ostalim libijama?
cmrlj Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 da, samo nisu isti ljudi, ovi drugi su jos kulji.
kapetanm Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 Forumaši imaju deonice po hongkonškim berzama, pa brinu kakve su reakcije -- tu se mora u sekundi reagovati
Alphons Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 Kako se borite protiv buba ? Ovih insektoidnih, ne ovih forumaških, to ne bismo hteli :DKeva prijavljuje da se pojavljuju u kupatilu tokom noći, ja ujutru prskam Raidom ko blesav, ali nema pomaka.I nemam pojma odakle dolaze.
Recommended Posts