Kudravi Gaucos Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Najbolje da te hvalimo, pa posle po pet dana da ne pises.
gospa buba Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 (edited) cuo sam od komsija da je ovaj na kosancicevom vencu poprilicno skup. opravi on kako treba, ali previse naplati. tako barem kazu.il je on skup il sam se ja obogatila u medjuvremenu - pa ne primecujem :lolol:idemo na ovo drugo *. al lepo saradjujemo vishe od decenije, ja biti vrlo zadovoljna. tj ako je to taj :)* tj. volim da verujem ^_^ Edited August 6, 2008 by thermal bug
gospa buba Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 alo, nashi, dje ima s nashe strane (nbg zemun) da se slikaju zubi? itno!
dranata Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Imas tačno preko puta Digove ordinacije. Neka Atlantida ili tako nešto.
gospa buba Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Imas tačno preko puta Digove ordinacije. Neka Atlantida ili tako nešto.pa to ko sme dide pored digove ordinacije
dranata Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 pa to ko sme dide pored digove ordinacije E pa sad. Ti probaj. Na muci se poznaju junaci. A i priča se da u ovo doba spava.
nenad Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Ima slikanje zuba u Stefa dentu u Radoja Dakica u Zemunu (ne znam koji je broj).Pozdrav
Recommended Posts