March 10Mar 10 jel vam izlazi na mrezama da je jello biafra imao mozdani udar? @alternativetentaclesOn Saturday, March 7th Jello Biafra suffered a hemorrhagic stroke caused by high blood pressure. As per Jello:”I hopped out of my bed because I needed to pee, and my left leg just collapsed under me and I fell to the floor. I couldn’t even break the fall with my left arm because it wasn’t working either. I tried to hop back up again, and I couldn’t. I realized I had “fallen and I can’t get up!”It was this point I thought, “Oh shit, I’m having a stroke!” I still have a lot of great stuff in me, but right now I gotta lotta of rehabbing to do.” Jello Biafra is currently hospitalized but stable. Speaking for the Alternative Tentacles family, we are all just very thankful he is okay and getting the care that he needs. We will update you all as we are able. Photo by Mielek
March 22Mar 22 Ozbiljna EPP i muzicka arheologija. Jedna od najboljih pesama The Fall-a odlicno iskoriscena u reklami za - Mitsubishi.
April 1Apr 1 Jel se secate (ili sam umislio) da je nekada davno kruzila prica kako je Bobi Mekferin, koji peva pesmu "Don't Worry, Be Happy", izvrsio samoubistvo, te da smo svi mislili da je covek pokojni, a on eno ga jos uvek ziv?
April 1Apr 1 47 minutes ago, Sludge Factory said:Jel se secate (ili sam umislio) da je nekada davno kruzila prica kako je Bobi Mekferin, koji peva pesmu "Don't Worry, Be Happy", izvrsio samoubistvo, te da smo svi mislili da je covek pokojni, a on eno ga jos uvek ziv?Da. A da je Tad Doyle iz TAD promenio pol i postao gospođa koja se bavi baštiovanstvom?
April 1Apr 1 Za 'dont vori bi hepija' se pricalo jos pre interneta, klinac sam bas bio kad mi je to negde u usi uslo. A ovo drugo moguce.
April 1Apr 1 Author 23 minutes ago, Sludge Factory said:Za 'dont vori bi hepija' se pricalo jos pre interneta, klinac sam bas bio kad mi je to negde u usi uslo.A ovo drugo moguce.Sve ti neka egzotika ulazi u usi, Galija, Don't vori..