Jump to content
IGNORED

Foto tehnike

micke

Recommended Posts

Posted

A da probaš u fotpšopu sa Image> Adjusments> Replace color.Nisam probao, ali možda ti i uspe.

• Replies 830
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Indy

108

• jms_uk

103

• Zmitjkoe

99

• Caligula

75

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

Može li u CS3 da se napravi animacija spajanjem više sličica/frejmova i kako? Da li postoji neki free program za to ili samo oni za pare wink.gif ?edit: našao sam za CS3, ali je mnogo komplikovano ima li neka brža & lakša metoda?

Edited by micke
Posted (edited)
Može li u CS3 da se napravi animacija spajanjem više sličica/frejmova i kako? Da li postoji neki free program za to ili samo oni za pare wink.gif ?
U starijim verzijama Photoshopa (od 5.5 - 9) nalazio se podprogram ImageReady (web oriented) kao sastavni deo. U njemu si vrlo lako mogao da pravis gif animacije. Imas li Fireworks? Edited by Zmitjkoe
Posted (edited)

Nemam :( Možda neki manji/prostiji programčić, mislio sam da napravim mali animacijicu od više frame-ova.edit: Imam ImageReady CS2 v 9.0 ali ga nikad nisam ni otvorio.

Edited by micke
Posted
edit: Imam ImageReady CS2 v 9.0 ali ga nikad nisam ni otvorio.
Pa onda imas sve sto ti treba. Napravis u Photoshopu onoliko frame slicica koliko ti treba za animaciju i onda ih otvoris u ImageReady, kliknes na play i gledas svoj prvi animirani film (podesis brzinu, loop etc). :P
Posted (edited)

I šta mi kažeš: klikneš play i gotovo... :) Gde je bre taj play, ubih se tražeći, meni ovo sve izgleda isto kao i PS zato ga nisam do sad ni otvarao. :frust:

Edited by micke
Posted

ima li neko iskustva sa Canon EF 70-300mm f4-5.6 IS USM objekivom?

Posted (edited)
ima li neko iskustva sa Canon EF 70-300mm f4-5.6 IS USM objekivom?
Nemam iskustva ali sam bas ovih dana "izucavao" Canonove objektive i ovaj mi je zapao za oko (mada mi je potreban jedan sirokougaoni zoom). Ali znam gde moze da se kupi za neverovatnih 360 eurona. :)Ups, zaboravih link Edited by Zmitjkoe
Posted
Nemam iskustva ali sam bas ovih dana "izucavao" Canonove objektive i ovaj mi je zapao za oko (mada mi je potreban jedan sirokougaoni zoom). Ali znam gde moze da se kupi za neverovatnih 360 eurona. :)Ups, zaboravih link
Di?
Posted
ima ovde za ?313 plus se dobije nazad ?40 od Canon-a
Dobro, to je +/- isto, nego interesuje me sta ce ti toliki tele (to je skoro 500mm u poredjenju sa klasicnim kamerama). Slikas avione na 30.000 feeta, ptice u letu, divokoze na susednoj planini?
Posted
Dobro, to je +/- isto, nego interesuje me sta ce ti toliki tele
za avione [na manje od 30k]