Hamlet Strašni Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Ček bre bufalo. Pa ti si našao na vikiju? To je protivno dobrim običajima. Ja sam našao na vikiju za 5 minuta, ali nisam hteo da dam odogovor
Prospero Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Ček bre bufalo. Pa ti si našao na vikiju? To je protivno dobrim običajima. Ja sam našao na vikiju za 5 minuta, ali nisam hteo da dam odogovor ma jok bre.čitao davno nešto o britanskim expedicijama u sudanu (opsada kartuma i tsl) pa sam znao za spor.
Roger Sanchez Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Ju, sad kužim da je u pitanju doge lično & personalno.
Prospero Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 jes.kod Miroslava Brandta stoji onako, ali to je taj.
Roger Sanchez Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Ja kod Brandta najbolje pamtim onaj detalj o emiru Kordobe kojeg je veselilo uzgajati biljčice u gornjim dijelovima lubanja svojih protivnika, ali se ne mogu sjetiti kak se zvao. :D
Dionysos Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Ček bre bufalo. Pa ti si našao na vikiju?на трећи поглед видео да је ф а не д
Prospero Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Ja kod Brandta najbolje pamtim onaj detalj o emiru Kordobe kojeg je veselilo uzgajati biljčice u gornjim dijelovima lubanja svojih protivnika, ali se ne mogu sjetiti kak se zvao. :Dda to bude novo pitanje?
hazard Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Bio je rudarski inženjer,doktor nauka i pronalazač. Eksperimentisao je sa tastaturama i strujom i napravio više mašina za automatsko računanje podataka. Umro je u svojoj sedamnaestoj godini.Ko je bre ovaj, ne mogu da iskopam nigde, wunderkind koji je sa 17 godina bio doktor nauka a potom umro?
bigvlada Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 U pitanju je Herman Holerit, osnivač IBM-a. Rođen je 29. februara pa tako iako je umro kao star čovek, zvanično nije slavio 18. rođendan. Pitanje je postavljeno par dana posle 29. februara, mislio sam da će neko povezati taj datum i impresivnu karijeru skucanu u izuzetno kratkom životnom veku ali sam se prevario.
Prospero Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 (edited) Nije fazon postavljati tricky clues. Edited September 1, 2012 by buffalo bill
bigvlada Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Da sam stavio nešto drugo, izguglali bi ga za 30 sekundi. Ovakve teme su bile mnogo zabavnije pre vikipedije. Evo jednog bez uvijanja:Kada su srbi pokušali da zauzmu Moskvu?
Prospero Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Evo napamet, sigurno ih je bilo u Napoleonovoj "Velikoj armiji" 1812. Doduse, ona je usla (ne samo pokusala da udje) u Moskvu.Btw, nema guglanja na ovom pdfu.
fragand Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 pokusali valjda u ww2 u sastavu nemacke vojske je bilo srba i nasih, a mozda i luzickihuspeli 44 u beogradu
Recommended Posts