Eraserhead Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Riba otvara vrata i vikne: "I got it" i ide titl :"Svatila sam".
leto je Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Ne znam šta ti smeta, Ulven. Regularno je upotrebljen ženski rod. :) Nije da ima i muški, no nije to ovde tema. Psovke, vulgarnosti i prostakluci su u prevode na našim prostorima ušle još devedesetih, tako da ovo može da smeta samo nama koji volimo jezik.
MaryPoppins Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 ja najviše volim prevode jelovnika. još sam pod utiskom od pre cca mesec dana, gde u ponudi jednog beogradskog restorana stranci mogu da naruče: juvenile potatoes i spottily salad. za neznalice - mladi krompir i šarena salata. slikala sam, al me mrzi da aploudujem.
Joshua Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 ja jednom u enesu, da ne reklamiram restoran sad, videh u ponudi "pene liscio".penne su, u nedostatku boljeg opisa, oni špicasti makaroni. dok je pene, well, penist. u ovom konkretnom slučaju još i gladak. bilo pre sto godina. nadam se da su promenili.
расејан Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 ja najviše volim prevode jelovnika. još sam pod utiskom od pre cca mesec dana, gde u ponudi jednog beogradskog restorana stranci mogu da naruče: juvenile potatoes i spottily salad. za neznalice - mladi krompir i šarena salata. slikala sam, al me mrzi da aploudujem.И у обрнутом смеру: хотел Војводина у Новом Саду је међу пићима некад имао и курвазијер.А по ресторанима диљем Мађарске је на јеловнику био Gordon Blue.
leto je Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Like a bug in the rug. - Kao buba u tepihu. <_<
leto je Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Početkom devedestih, a možda i pre, postojala je reklama za stilski nameštaj Đorđević.Čovek se kotirao kao najbolji, imao je i strane klijente, pa je i na našim televizijama išla reklama na engleskom: Stilish furniture Đorđević. :)
Delija67 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 RTS uvodi torlacki dijalekat kao zvanicni
Alphons Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 oće neko da mi objasni kojom logikom "Marouane" postaje "Маруне" ? Valjda je "Maruan" ?
cmrlj Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 mladozenja seke aleksic hteo da pokaze koliko je voli :lol:
расејан Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Ау... скоро да пожели да је сопствер којим се тетовирао имао неки очигледан баг па да после може да се вади на то.Биће после једном "сеци руку".
Eraserhead Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 (edited) "It is a new kind of CAT scan""To je nova vrsta mačijeg skenera"Ugasio sam titl, mada sam se toliko iznervirao da sam mogao i film da ugasim slobodno. Edited September 30, 2010 by Eraserhead
Zgubidan Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Do I look like your secretary? - Sviđa li se meni tvoja sekretarica?
Recommended Posts