Jump to content

Stanje u zdravstvu(TM)

Featured Replies

Pa i oni tvoji dok bili bio isti djavo.Zato Qratz na listic!

Eto, Tomin, ima splav, sve laže. Krk!Upadljivo da današnja Politika na naslovnoj strani ima skrinšot sa RTS, dok Pravda palamudi o ne znam čemu, ali o korupciji u zdravlju jok. Sumnjivo mi to nešto. :fantom:

ne razumete, sad ce hella ili ona njegova maistorska kopija da vam objasne.
iuče smo obiasnili, po običaiu - maistorski.
rekao istinu, ili barem ono što većina građana percipira kao istinu
u slučaju građana srbije, istina i percepcija istine su u debeloj zavadi.raduje me da je i ovde taj mucavi nazadnjak proglašen mesijom. nadam se da će toma kad ga ustoličite da dovede stotine takvih specijalnih savetnika koji će nas preporoditi.

Edited by Gonzo

Get a room you two... <_<

ne smatram ja da je isturak* sns-a sve lagao jer živim u srbiji i nisam retard- to kao osnovne premise za dalje pisanje. dakle ta uvertira je ok al poenta priče je da je dačić dupe marjanovo /parafraziram/ i da je u suštini suštine kamen spoticanja u korupciji kabinet predsednika /parafraziram/. that's so sns. <_< potrebno je biti prilično :wacko: da ne bi bilo jasno da je predizborna virtuoznost svuda oko nas. a i prilično se minirao tim izazivanjem sažaljenje: sa'će on jadan da završi kod danice e a i to je pitanje..sirak tužni bez igde ikoga. jadan. :bee::bee: to što ste vi željni da dođe neko i kaže bilo je dosta i razjuri bagru - to je vaša stvar, i nema nužno veze s realnošću. zato ne kačite se na svaku sitnicu.*od glagola isturiti

dakle ta uvertira je ok al poenta priče je da je dačić dupe marjanovo /parafraziram/ i da je u suštini suštine kamen spoticanja u korupciji kabinet predsednika /parafraziram/. that's so sns. <_< potrebno je biti prilično :wacko: da ne bi bilo jasno da je predizborna virtuoznost svuda oko nas.
Ovo je 100% tačno. Prilično upada u oči kako u svom spontanom očajničkom istupu uspeva da elegantno zaobiđe i nadležnog ministra i šefa mu stranke :D
  • 2 weeks later...
Deset dana čekaju lekara..tomicin amanet..
ma to je amanet i tomice i kompletnog sistema zdravstva koji u ovoj zemlji kurcu ne valja....Uskoro isporuka citostatika - naravno, da dodam da ovde nije reč samo o jednom leku neko o čitavoj paleti. Takodje nigde ne nadjoh vest da su u najvećem broju medicinskih ustavnova u Srbiji plate srezane za oko 25%. Ne vredi. Em država nema prebijene pare, em je Fond teško sjebana i anahrona institucija, em su direktori uglavnom teške lopine i partijski nesposobnjakovići, em lekari troše previše. U najskorije vreme će se čitav sistem prosto raspasti.
  • 2 weeks later...

o boj :blink:

a sada će da bude spektakl...

:blink: :blink:

super im je ovaj elektronski nadzor pomoću narukvice