cmrlj Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 jel stvarno vrti svesku, ili je to neka metafora za gledanje u ekran kompjutera?sveska je metafora za notebook. nadjoh resenje problema, sudba me jos jednom naterala da cekam neki red pa sam citala sve sto sam stigla. ukoliko vam se desi sto i meni, zatrazite od sestre koja vas zakazuje u roku duzem od 30 dana potvrdu o nemogucnosti pruzanja zeljene usluge (ne vazi za MR, neke ultrazvukove, koronografiju i ne znam sta jos, pise na zidu svake cekaonice), onda odete kod privatnika, uradite sta treba, sacuvate racune pa trazite refundaciju od zdravstvenog osiguranja. uostalom, citajte sami
mraki Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 stavio ovo na rts topic, ali možda je adekvatnije da stoji ovde...http://www.youtube.com/watch?v=BjlE301USLg
dig_chohano Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 (edited) Popizdeo čovek, sa razlogom. Bio bih šokiran ako ga već nisu smenili. Edited December 13, 2011 by dig_chohano
Mostly harmless Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Svaka čast čoveku. Naravno, svi znamo kakav će biti epilog ovakvog, čak i šturog, prozivanja Kabineta.A eno, BoTa se već vozi u novom Fiatu, zaboravio i status kandidata i EU i Kosovo. Kamapanja se užurbano seli da grinfild investicije i nezadrživo srljanje u progres...
Kelt Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 jel mi se čini ili je ovo čovek koji u "vidimo se u čitulji" priča o slučaju kad su pljačkaši upali u stan, ubili majku i dete i rekli "ko ga jebe, što nije bio u školi" ?
Zabalujev Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Lik je apsolutni hit večeras, snimak se šeruje i tvituje skoro koliko i nišlijsko recitovanje. Što se priče o sveskama i zakazivanju tiče, bliska osoba mi pričala kako u prethodnom domu zdravlja nije bilo šanse da zakaže telefonom pregled kod lekara opšte prakse. Uvek nema termina, popunjeno sledećih 6 dana itd. Kada ode do DZ i nacrta se ispred šaltera da gleda kako teta lista svesku (na kvadratiće, ukoričenu) - termini se pojave.
Moća Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 A najbolje je sto se klip siri netom ali o tome ni reci ni u jednim novinama.
Lezilebovich Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 (edited) glup Edited December 13, 2011 by Lezilebovich
Hella Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Koliko me ćurka nervira baš je glupo što ga je pitala da kaže neka konkretna imena, a on se pametno ustucao i uzmucao, junoša.tip je inače naprednjak, a njima ne smemo verovati ništa jer su prokleti i izdali su sve u šta su se decenijama kleli samo da bi došli na vlast.
Далибор Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 A najbolje je sto se klip siri netom ali o tome ni reci ni u jednim novinama.Bilo je u vestima b92a evo nesto i u novinamahttps://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150519271101203.428433.106102216202&type=1
žaro Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Pa kakve to veze ima? Jbt da neko prozove i javno kaze neke stvari...
Recommended Posts