March 18Mar 18 1 hour ago, beatakeshi said: 3000 jura da te prebace na operaciju kuka za sledeći mesec, bilo pre godinu dana. Uhhhh a kuma mislila da se "provuče" sa 1000 €. Jbmti gadi mi se da to treba da se radi, ali ona bukvalno ne može da funkcioniše više...
April 4Apr 4 Da, zapravo preprodat, pošto je već bio u većinskom vlasništvu (55%) nekadašnjih SBB-ovih vlasnika Mid Europa Partners, koji su vlasnici i tih Rumuna.https://mideuropa.com/portfolio/medigroup/https://mideuropa.com/portfolio/regina-maria/ Edited April 4Apr 4 by vememah
May 14May 14 On 14. 1. 2025. at 14:58, Klara said: po meni u tu zgradu treba da se prsele porodilišta. dase deca rađaju u miru a očevi ne stresiraju tražeći parking blizu sadašnjih porodilišta. pe neki dan prolazim kroz kraljice natalije, koji krkljanac.
May 14May 14 u poslednje vreme, a nazalost uzorak je prilicno velik imam dva potpuno razlicita iskustva sa lekarinana jednoj strani su mladi lekari, zapravo rekao bih generalno medicinsko osoblje: prijatni, spremni da saslusaju, zeljni da pomognu, pacijenta stavljaju na prvo mestoimaju itekako obzira na godine pacijenta, (opste) zdravstveno stanje, jasno, direktno, obicnim jezikom razgovaraju na ravnopravnom nivouspremni i na svoju inicijativu da pomognu i van onog obaveznogsa druge strane stariji lekari, a cini mi se u velikoj meri i sestre, nabusiti, vazda iznad situacije, pacijentima pristupaju kao nuznom zlune zele da daju bilo kakva dodatna objasnjenja, konstantno nervozni, u zurbipo pravilu nisu spremni da odrade ni ono sto su obaveznijasno mi je da donekle i mora postojati odredjena razlika u pristupu kod onih sa daleko vecim iskustvom i visom pozicijomtakodje, jasno mi je da je u pitanju i dalje pre svega subjektivan dozivljaj i mali uzorak u prilicno suzenim okvirimaali, opet imam utisak da je sve navedeno izrazeno preko svake mere i da gotovo postoji obrazac u ponasanju/odnosu prema pacijentimadoduse, nista od ovog ne vazi za dom zdravljaali to je opet zbog specificnosti lokalnog doma zdravlja i konstantno menjanje zposelnih, pre svega lekara
May 15May 15 u poslednih gotovo godinu dana često sam kod lekara zbog prostate. i imam potpuno identično iskustvo sa mladim i srednih godina zdravstvenim osobljem, na svim nivoima. sa onim starim nisam bio u kontaktu, savskovenački i rakovički domovi zdravlja, vaskularna, radiološka i urološka klinika KCS, onkološka klinika. svi ljubazni, puni razumevanja. problem je što nemaju dovoljno prostora i ljudi. ne, nemam problem sa zdravstvom, ni u mojoj ambulanti u lominoj. lazarevac, isto. Edited May 15May 15 by đorđe geprat
Thursday at 11:042 days Sloba je pre nekad radio na internističkoj intezivnoj, e to je stvarno bio rudnik, verujem i sad.