spettacollo Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Just now, Tihajeza said: Netačno. Apsolutno tačno. Državni vrtić u Barajevu ne prima decu ukoliko na potvrdi lekara da je dete zdravo ne piše i da je uredno vakcinisano. Informacija iz prve ruke.
Mel Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 8 minutes ago, spettacollo said: Apsolutno tačno. Državni vrtić u Barajevu ne prima decu ukoliko na potvrdi lekara da je dete zdravo ne piše i da je uredno vakcinisano. Informacija iz prve ruke. To uverenje daje se pri upisu. Nema rezona da ga traze svaki put kad dete ponvo predje prag vrtica posle neke bolesti.
Tihajeza Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 7 minutes ago, spettacollo said: Apsolutno tačno. Državni vrtić u Barajevu ne prima decu ukoliko na potvrdi lekara da je dete zdravo ne piše i da je uredno vakcinisano. Informacija iz prve ruke. Kad je dete upisivano prvi put tražio se kompletan vakcinalni karton, posle je to gotova stvar, jer ako je bilo kompletno vakcinisano pre 5 dana, onda je, jel, i dalje uredno vakcinisano i kad se vrati. Informacija iz prve ruke, moje ruke. Vrtić državni vulgaris.
spettacollo Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 1 minute ago, Mel said: To uverenje daje se pri upisu. Nema rezona da ga traze svaki put kad dete ponvo predje prag vrtica posle neke bolesti. Nisam nigde opisivao logiku iza toga, samo sam naveo kako stvari stoje. Da li treba ili ne, to je drugo pitanje.
spettacollo Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 1 minute ago, Tihajeza said: Kad je dete upisivano prvi put tražio se kompletan vakcinalni karton, posle je to gotova stvar, jer ako je bilo kompletno vakcinisano pre 5 dana, onda je, jel, i dalje uredno vakcinisano i kad se vrati. Informacija iz prve ruke, moje ruke. Vrtić državni vulgaris. Pa moji klinci su pošli u vrtić, odnosno jaslice jedan sa 10 drugi sa 12 meseci. Vakcine su primali i kasnije. Mogu da se složim da nije neophodno tražiti da na svakoj potvrdi stoji da je dete uredno vakcinisano, ali je tako. Isto, info iz moje ruke.
Tihajeza Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 3 minutes ago, spettacollo said: Pa moji klinci su pošli u vrtić, odnosno jaslice jedan sa 10 drugi sa 12 meseci. Vakcine su primali i kasnije. Mogu da se složim da nije neophodno tražiti da na svakoj potvrdi stoji da je dete uredno vakcinisano, ali je tako. Isto, info iz moje ruke. I moji su krenuli sa 14 oboje, ali sa svim vakcinama. Da mi neko traži potvrdu svaki put posle, klala bih nekog. 1
Recommended Posts