gospa buba Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 Da li to sa status sluzbenog lica podrazumeva i ostrije kazne za zloupotrebu polozaja, recimo za primanje mita (ili "poklona") i to kako od pacijenata, tako i od predstavnika farmaceutske industrije? Ako podrazumeva, ja sam za. . pa kad bi to policija reshila kod sebe (bez namere da skrecem bilo shta!) odite u bilo koju apoteku u domu zdravlja u podne bilo kog dana i pogledajte kako izgleda i kako se vlada taj svet ochajnika, placalaca participacije, koji su sve to vec nebrojeno puta platili, niko ne treba da zivi tako i da se oseca tako :(
namenski Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 Nema to veze sa temom -_- A tema je san svakog dobrog Srbina da moze da zamase sluzbenom legitimacijom uz ono cuveno 'znas li ti bre sta sam i ko sam ja?!' Da bude Sluzbeno lice, da neka Sluzba stoji iza njega, podupire ga. Pravda za medicinare i taksiste!
Аврам Гојић Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 odite u bilo koju apoteku u domu zdravlja u podne bilo kog dana i pogledajte kako izgleda i kako se vlada taj svet ochajnika, placalaca participacije, koji su sve to vec nebrojeno puta platili, niko ne treba da zivi tako i da se oseca tako :( pre nedelju dana, kada sam isao da kupim retku i skupocenu supstancu zvanu "borna kiselina" koja se iz nekog razloga prodaje samo u velikim apotekama i proizvodi samo u centralnoj galenskoj laboratoriji, poprilicno sam se sokirao kada sam video kako to izgleda. iznemogle babe koje stoje pred pultom dok apotekarka prvo nesto kuca, pa gleda, pa upisuje u jedno, pa u drugo, pa opet gleda i tako svaki put. izvanredno sadisticki postupak koji apsolutno nicim ne zelim da objasnjavam, cak ni da razumem, a kamoli da opravdavam. da je neko, kojim slucajem, usao sa vatrenim oruzjem i rekao "mojoj majci trebaju lekovi i dajte ih odmah", mislim da bih policiji kasnije rekao da je to uradio upadljivo suv i debeo covek, dugonja srednjeg rasta.
gospa buba Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 pre nedelju dana, kada sam isao da kupim retku i skupocenu supstancu zvanu "borna kiselina" koja se iz nekog razloga prodaje samo u velikim apotekama i proizvodi samo u centralnoj galenskoj laboratoriji, poprilicno sam se sokirao kada sam video kako to izgleda. iznemogle babe koje stoje pred pultom dok apotekarka prvo nesto kuca, pa gleda, pa upisuje u jedno, pa u drugo, pa opet gleda i tako svaki put. izvanredno sadisticki postupak koji apsolutno nicim ne zelim da objasnjavam, cak ni da razumem, a kamoli da opravdavam. da je neko, kojim slucajem, usao sa vatrenim oruzjem i rekao "mojoj majci trebaju lekovi i dajte ih odmah", mislim da bih policiji kasnije rekao da je to uradio upadljivo suv i debeo covek, dugonja srednjeg rasta. znam ali nema kud. one zene moraju da rade tako, pogreshno izdavanje lekova je vishestruko opasno po sve uchesnike u transakciji, fond im namece tu metodologiju i to je to. meni je najstrashnije shto taj star svet kao da nije progovorio do tog trenutka, sa zivom cheljadi od rane zore i da tu mora da kaze sve, od nedelje i meseca, jer ti ljudi u apoteci stvaro slushaju u pokushaju da pomognu koliko mogu
Аврам Гојић Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 Sve tacno, zene se zaista trude, ali ovde se stvara situacija u kojoj se obicni ljudi okrecu jedni protiv drugih na najsvirepiji nacin.
namenski Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 Sve tacno, zene se zaista trude, ali ovde se stvara situacija u kojoj se obicni ljudi okrecu jedni protiv drugih na najsvirepiji nacin. Све то спада у висинске припреме за обрачун свих против свих, за напујдавање људи једних на друге: кад понестане спољних непријатеља...
steins Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 Sve tacno, zene se zaista trude, ali ovde se stvara situacija u kojoj se obicni ljudi okrecu jedni protiv drugih na najsvirepiji nacin. U majku mu, a ja mislio da je to zato što smo kao nacija neobrazovani, oholi i naduveni, a ono to neko pujda. Послато са D6503 уз помоћ Тапатока
kurjak92 Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 Stavi nekog iz civilizovanog zapada u taj polozaj vise godina i da vidis kako ce da podivlja. Isto kao sto se nasi gastosi ponasaju po PS napolju, prosto.#nacija
namenski Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 U majku mu, a ja mislio da je to zato što smo kao nacija neobrazovani, oholi i naduveni, a ono to neko pujda. Послато са D6503 уз помоћ Тапатока Нико не пујда, пујдамо се, углавном, сами; сад, што то некомтм иде на ползу друга је ствар. Људи више не разговарају, све чешће реже једни на друге, а празан, незаинтересован, поглед упућен другом човеку, суграђанину, постао је највише коришћен смајли у такозваном свакодневном животу и међуљудској комуникацији. Свако сваком је ако не непријатељ, оно барем неко ко потенцијално може да угрози, ако и не може, добро је унапред се нељубазношћу и безобразлуком обезбедити. Сви против свих: па јеботе, данас су само такозвани људи са буџета довољна политичка снага, са довољно стварног, материјалног интереса, да их се може окренути против остаткатм. Или, још лакше - обрнуто, на њих, већином ни криве ни дужне, окренути остатактм. Додај ту такозване навијаче, спремне и на располагању коме треба за сваку врсту слободног лова на другачије мислеће...
Desmond Bojčinski Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 #nacija Dobar vic. Na konto teme, pre nekog vremena, kolega je polomio ruku udarajući pratnju pacijenta, koji je davio koleginicu. Odvelo ga u pritvor i udaljilo sa posla. Koleginica je zbrinuta preko veze jel. Balvan davitelj nije ni legitimisan.
kurjak92 Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 Urusio se sitem vrednosti namenski, gde je nestala ljudskost i dobrota u ljudima pitam ja vas? ! :( Послато са GT-P7500 уз помоћ Тапатока
Prospero Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 inače, ovaj lik što je ubio medicinsku sestru je pre x godina pregazio devojčicu nekih 200m od moje kuće, preticao je autobus na raskrsnici i udario u nekoliko dece na pešačkom, od kojih je ta deveojčica stradala. na mestu gde je poginula i dan danas stoji mali mermerni spomenik. pobegao je sa mesta nesreće i sakrio automobil kod svog poznanika. zbog tog gaženja je ležao u zatvoru, što su pominjali u tekstu. potpuni višak na ovoj planeti.
Dagmar Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 Gad. Meni je bilo baš žao medicinske sestre kad sam pročitala. Dođe ludak, i prosto te ubije, pa gde da ti ne bude žao.
Recommended Posts